Semne că ești o persoană plictisitoare

Redactor Andreea Baluteanu

E de la sine înțeles: nimeni nu își dorește să creadă despre propria persoană că este plictisitoare. Cu toții avem impresia că suntem oameni captivanți, fascinanți, care pot reține privirile unui grup lipite de sine, până ce descoperim, la un moment dat, că reprezentăm chiar opusul acestei idei.

E dureros să afli că ești o persoană plictisitoare, dar această veste cu siguranță terifiantă te poate ajuta mai mult decât crezi, încurajându-te să renunți la obiceiurile tale și să începi să ieși din carapacea care te face neinteresantă. Mai mult, deși nu putem contesta faptul că unii oameni au pur și simplu o personalitate magnetică, charismatică, viceversa e rareori valabilă: nu te naști plictisitoare, ci pur și simplu devii astfel, pentru că nu depui eforturi de a te schimba.

Ca să câștigi și tu admirația tuturor și să te transformi în acea fată care păşeşte însoțită de privirile tuturor, ține cont de semnele pe care ți le indicăm în galerie! De acum încolo, nu vei mai fi o persoană plictisitoare!

Vorbești numai despre tine!

Vorbești numai despre tine!

În cazul în care nu ești Michelle Obama și ai o experiență de viață fabuloasă, care merită împărtășită tuturor, dacă „eu” apare cel mai adesea în conversațiile tale, cel mai probabil ești o persoană plictisitoare. Trăim într-o lume antrenantă, iar discuțiile care au drept protagonistă o singură persoană nu vor reține prea mult atenția celorlalți. În cazul în care simți nevoia de a le povesti tuturor ce cămașă i-a cumpărat iubita fratelui tău, cu siguranţă ești o persoană plictisitoare!

Îți petreci mai tot timpul în casă

Îți petreci mai tot timpul în casă

Scenariul unei seri perfecte pentru tine include un bol de chipsuri, TV-ul și emisiunea preferată.  Deși nu putem contesta faptul că din când în când e atât de reconfortant să te relaxezi la un TV show, în cazul în care viața ta se desfășoară între patru pereți și un ecran, cel mai probabil vei fi catalogată drept o persoană plictisitoare. În timp ce ceilalți povestesc despre locurile fabuloase pe care le-au vizitat, tu îndrugi verzi și uscate despre ultimele pățanii ale familiei Kardashian!

Când ieși în oraș, reții cu precădere atenția telefonului

Când ieși în oraș, reții cu precădere atenția telefonului

Fie că ești la un date cu tipul care îți place sau la un brunch cu amicele tale, te regăsești des în compania smartphone-ului. Pe de o parte, faptul că alegi să te plimbi nestingherită pe wall-ul de Facebook al unei celebrități poate fi semn că ești plictisită, dar indică, în același timp, și faptul că ești plictisitoare pentru cei din jur. Nimeni nu se va simți bine în compania unei persoane permanent absorbită de un device, chiar dacă aceasta pretinde că „te ascult și pe tine”.

Ești sclava gândirii negative

Ești sclava gândirii negative

Orice se întâmplă în lume, de la încălzirea globală la ultimul episod din „Urzeala Tronurilor”, îți prezintă perspectiva unei mici catastrofe! Nici măcar evenimentele care sunt menite să te distreze nu scapă de observațiile tale negative. Dar nimeni nu se va simți bine în compania unei persoane care se plânge non-stop, ci o va cataloga imediat ca fiind plictisitoare!

Surse foto: Istock

Articolul urmator Cinci semne puternice că ești o vrăjitoare albă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.