Semne că ești o persoană plictisitoare

Semne că ești o persoană plictisitoare
Redactor Andreea Baluteanu

E de la sine înțeles: nimeni nu își dorește să creadă despre propria persoană că este plictisitoare. Cu toții avem impresia că suntem oameni captivanți, fascinanți, care pot reține privirile unui grup lipite de sine, până ce descoperim, la un moment dat, că reprezentăm chiar opusul acestei idei.

E dureros să afli că ești o persoană plictisitoare, dar această veste cu siguranță terifiantă te poate ajuta mai mult decât crezi, încurajându-te să renunți la obiceiurile tale și să începi să ieși din carapacea care te face neinteresantă. Mai mult, deși nu putem contesta faptul că unii oameni au pur și simplu o personalitate magnetică, charismatică, viceversa e rareori valabilă: nu te naști plictisitoare, ci pur și simplu devii astfel, pentru că nu depui eforturi de a te schimba.

Ca să câștigi și tu admirația tuturor și să te transformi în acea fată care păşeşte însoțită de privirile tuturor, ține cont de semnele pe care ți le indicăm în galerie! De acum încolo, nu vei mai fi o persoană plictisitoare!

Vorbești numai despre tine! Vezi galeria foto » Îți petreci mai tot timpul în casă Când ieși în oraș, reții cu precădere atenția telefonului

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Ce semnificație au cifrele din CNP-ul tău. Mihai Voropchievici a dezvăluit totul
Ce semnificație au cifrele din CNP-ul tău. Mihai Voropchievici a dezvăluit totul
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.