Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Semne că ești o persoană plictisitoare

Andreea Baluteanu
Vorbești numai despre tine!

Vorbești numai despre tine!

În cazul în care nu ești Michelle Obama și ai o experiență de viață fabuloasă, care merită împărtășită tuturor, dacă „eu” apare cel mai adesea în conversațiile tale, cel mai probabil ești o persoană plictisitoare. Trăim într-o lume antrenantă, iar discuțiile care au drept protagonistă o singură persoană nu vor reține prea mult atenția celorlalți. În cazul în care simți nevoia de a le povesti tuturor ce cămașă i-a cumpărat iubita fratelui tău, cu siguranţă ești o persoană plictisitoare!

E de la sine înțeles: nimeni nu își dorește să creadă despre propria persoană că este plictisitoare. Cu toții avem impresia că suntem oameni captivanți, fascinanți, care pot reține privirile unui grup lipite de sine, până ce descoperim, la un moment dat, că reprezentăm chiar opusul acestei idei.

E dureros să afli că ești o persoană plictisitoare, dar această veste cu siguranță terifiantă te poate ajuta mai mult decât crezi, încurajându-te să renunți la obiceiurile tale și să începi să ieși din carapacea care te face neinteresantă. Mai mult, deși nu putem contesta faptul că unii oameni au pur și simplu o personalitate magnetică, charismatică, viceversa e rareori valabilă: nu te naști plictisitoare, ci pur și simplu devii astfel, pentru că nu depui eforturi de a te schimba.

Ca să câștigi și tu admirația tuturor și să te transformi în acea fată care păşeşte însoțită de privirile tuturor, ține cont de semnele pe care ți le indicăm în galerie! De acum încolo, nu vei mai fi o persoană plictisitoare!

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!