Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Semne că Universul te aude și îți trimite mesaje înapoi! La ce să fii atentă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro
Întâmplări recurente

Întâmplări recurente

Uneori, aceeași întâmplare se repetă mai multe zile la rând, astfel încât nu pare a fi o simplă coincidență. Spargem un pahar, ne răsucim degetul, pierdem obiecte, zi după zi apare o mică întâmplare ciudată în viața noastră. Acesta este un semn clar că Universul ne transmite ceva. Trebuie doar să-i descifrăm mesajul, să vedem de ce se leagă toate aceste întâmplări. 

Cauți răspunsuri la întrebările importante din viața ta și simți nevoia unei îndrumări? Învață să privești mai atent în jurul tău și deschide-te către energiile cosmice, cultivă-ți dorința de a rezona cu Universul și abandonează bariera rațională care te împiedică să vezi o realitate mai mare. 

Nu ești o ființă izolată, separată de restul lumii ci ești conectată cu Universul prin mii de fire invizibile. De aceea, îți vorbește în fiecare moment al vieții tale și mai ales atunci când ai nevoie de un mesaj care să-ți lumineze calea. Dar este important să-ți dezvolți conștientizarea, sensibilitatea față de lucrurile care depășeșc granițele rațiunii și ale vizibilului. 

Ceea ce consideri o simplă coincidență, ceea ce ți se înfățișează în vise sau în stări de reverie, repetițiile de numere sau de cuvinte ar putea fi semnul că Universul îți trimite mesajele sale. Descoperă în galerie principalele moduri în care îți vorbește. 

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!