Semne clare că Universul încearcă să te conecteze la sufletul tău pereche. Doar așa vei ști

Semne clare că Universul încearcă să te conecteze la sufletul tău pereche. Doar așa vei ști

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Sufletul pereche este acea persoană ideală la care toți visăm și care ne întregește. Legendele spun că, la începuturile sale, omul a fost creat dublu, androgin, bărbat și femeie deopotrivă. Apoi, anumite evenimente au dus la separarea sa, iar din acel moment, cele două părți se tot caută prin lume, pentru a reface întregul. De aici vine ideea de suflet pereche, iar în viața de zi cu zi ne redă sentimentul că o persoană ne-a fost menită, că ne este profund asemănătoare și ne împlinește toate așteptările.

Când o astfel de comuniune perfectă stă să se întâmple, Universul începe să ne scoată în cale semne și simboluri, care ne sugerează că sufletul  nostru pereche este aproape. Iată la ce trebuie să fim atenți, pentru a anticipa această conexiune miraculoasă!

suflete pereche

Visele și coincidențele misterioase sunt cel mai important semnal

În visele noastre, mintea conștientă se retrage, iar marea inconștientului scoate la suprafață taine inaccesibile în starea de veghe. Partea profundă a creierului nostru captează semnalele Universului, înaintea celei conștiente, permițându-ne să vedem cumva viitorul. Rezonanța dintre noi și sufletul pereche ce se apropie poate fi resimțită cel mai bine în vis.

Multe cupluri povestesc că și-au văzut în vis persoana ce le era sortită cu ceva vreme înainte de a le ieși în cale. Iar când momentul reunirii cu sufletul pereche se apropie, visele de acest fel se înmulțesc. În ele întâlnim un străin în preajma căruia ne simțim în largul nostru și plini de fericire. Apar și elemente de dragoste și romantism, iar locul în care va avea lor întâlnirea cu sufletul pereche se poate contura din ce în ce mai precis. Uneori apar obiecte despre care aflăm abia mai târziu că aparțin persoanei ce ne este sortită.

Când începi să ai vise în care întâlnești un necunoscut ce îți aduce o stare de fericire și împlinire, este posibil ca sufletul tău pereche să fie aproape. Chiar și psihologia abisală vorbește de Anima sau Animus, acele părți din noi care ne desăvârșesc și pe care le putem regăsi întruchipate în sufletul nostru pereche.

Uneori, lucruri misterioase se întâmplă și în stare de veghe: vedem simboluri care ne obsedează, o anumită întâmplare prevestitoare se repetă, auzim mai des un nume care se dovedește a fi al celui predestinat sau găsim în preajma noastră obiecte care îl anunță simbolic pe cel ce urmează să vină.

Simțim o dragoste ce ne răvășește

Nu este vorba despre dragostea față de ceva sau de cineva anume. Când sufletul pereche este în preajmă, chiar înainte de a-l întâlni, orice lucru sau ființă ne poate trezi sentimente de iubire. Deschidem radioul și auzim imediat melodia noastră preferată de dragoste. Pe stradă, privirea ne este atrasă, în mod inconștient, de cupluri romantice sau de scene de afecțiune. Ne simțim atrași de tot ce înseamnă iubire și suntem mult mai empatici cu persoanele din jurul nostru. Lumea noastră emoțională  se manifestă cu putere, iar deschiderea către Univers este maximă.

Starea de fericire este continuă

Te simți fericit fără motiv, iar această stare durează, câteodată, zile în șir. Totul îți pare mai frumos, mai atrăgător, culorile sunt mai vii, glasurile sunt mai puternice. Ai senzația că te-ai eliberat de un văl care îți acoperea privirea, iar lucrurile par mult mai clare. Oamenii din jurul tău sunt mai amabili și sar să te ajute, te privesc cu bunăvoință, iar adversarii par să-și schimbe atitudinea față de tine. Chiar și evenimentele neplăcute ți se par mult mai ușor de suportat, pentru că vibrația sufletului pereche ce se apropie îți dă putere și încredere în tine.

Anumite numere magice îți apar în cale

numarul 111

Destinul vibrează prin numere și armonii universale, iar acest lucru se poate observa atunci când sufletul pereche este aproape. Numerele care apar mult mai frecvent în calea ta când se apropie reunirea sunt 111 sau 1111.

În numerologie, toate combinațiile care conțin cifra 1 sunt foarte puternice, aduc vibrații mistice și împlinesc voința destinului: 111 este una dintre cele mai miraculoase dintre aceste combinații, conectat cu misiunea spirituală, cu mesajele cosmice și cu împlinirea personală, iar numărul 1111 este considerat un cvadruplu angelic, care te avertizează că o schimbare esențială este aproape, că vei trăi împlinirea sufletească.

Astfel de combinații pot să-ți apară pretutindeni, fie că te uiți la ceas sau că primești rest la cumpărături, că îți atrage atenția o reclamă sau ți se repartizează un număr de ordine într-o instituție. Dacă începi să vezi astfel de numere din ce în ce mai des, dă mai multă atenție evenimentelor și persoanelor din jur. Sufletul pereche ar putea fi deja în preajmă, deși încă nu v-ați recunoscut unul pe celălalt.  

Surse foto: Pixabay, Unsplash

Articolul urmator
Predicțiile numerologice pentru iulie 2023. Află dacă cifra destinului tău îți poartă noroc în această lună
Predicțiile numerologice pentru iulie 2023. Află dacă cifra destinului tău îți poartă noroc în această lună
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (72)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.