Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Sigur ai făcut și tu asta cel puțin o dată! Greșeala pe care cei mai mulți turiști o fac în camerele de hotel

Ramona Jurubita

Cazarea în hoteluri reprezintă o necesitate pentru cei care vor să aibă parte de confort și pe timp de noapte atunci când merg într-o vacanță sau într-o călătorie de serviciu. Este un adevărat răsfăț să ai totul inclus, de la mâncare, lenjerie de pat curată, și până la internet și televiziune.

Există spații de cazare care oferă servicii ireproșabile clienților și de multe ori, aceștia încearcă să respecte toate regulile ca să nu creeze probleme într-un loc în care sunt atât de bine primiți. Mulți oameni fac anumite greșeli înainte de a părăsi camera de hotel, deși sunt convinși că au lăsat totul în regulă, exact așa cum și-ar dori o cameristă care intră să se ocupe de curățenie în urma lor.

Turiști care își despachetează bagajul în camera de hotel, în timpul unei vacanțe.

Anumite persoane ar putea crede că sunt de ajutor dacă fac patul atunci când eliberează camera, dar se pare că ele mai mult încurcă făcând acest lucru. Publicația Mirror a citat o angajată a unui hotel care i-a sfătuit pe clienți să nu mai aranjeze lenjeria pe pat atunci când pleacă, pentru că personalul de la curățenie oricum va strânge totul în urma lor. Iată explicațiile sale:

„Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel și vă decazați. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă. Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit?”, a spus Susan, una dintre cameristele unui hotel.

Femeia a oferit și alte sfaturi care ar putea fi de folos turiștilor care vor să lase o impresie plăcută la plecarea din hotel. De exemplu, petalele lăsate peste tot prin cameră arată lipsă de respect față de cei care se ocupă de curățenie.

„Un alt sfat pe care vi-l dăm este acela de-a nu lăsa petale de trandafiri în pat, prin camera sau în cadă, după ce ați petrecut o noapte romantică alături de partenerul de cuplu. Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere”, a adăugat ea ea.

De asemenea, angajata de la curățenie a împărtășit cu oamenii și un mic secret care nu îi pune într-o lumină favorabilă pe cei care lucrează în hoteluri. Este vorba de o practică des întâlnită, dar care nu respectă normele de igienă. Se pare că anumite spații de cazare nu asigură schimbarea paharelor din camere dacă acestea par curate, deși în mod normal, ele ar trebui dezinfectate după fiecare client.

„Nu vă recomand să beți din paharele găsite în camera de hotel. Cel mai adesea, acestea nu sunt schimbate atunci când vin alți turiști, mai ales dacă par curate. Dacă cei de la curățenie observă că paharele sunt curate și nu prezintă urme vizibile de murdărie, atunci le vor lăsa acolo și în mod clar nu le vor dezinfecta.”, a dezvăluit femeia.

Te vei comporta diferit acum când rămâi peste noapte într-un complex hotelier? Ai grijă să te asiguri că alegi un loc în care se respectă normele de igienă și la rândul tău, trebuie să lași totul în ordine, așa cum era când ai intrat pentru prima oară. Este un gest de bun simț să pui restul obiectelor la loc, dar să lași patul nefăcut.

Citește și: Cauți cazare în București? Vezi 10 hoteluri ieftine în care să mergi

Surse articol: MirrorPlaytechCapital

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta