Nu Skin

Steaua zodiacului: femeia care aduce noroc în viaţa tuturor!

Andreea Baluteanu

Cu toţii suntem privilegiaţi de prezenţa unui om special, alături de care fericirea nu e un deziderat imposibil de obţinut, ci o stare de fapt! Ne simţim importanţi în preajma acelei persoane minunate şi avem impresia că suntem mai norocoşi doar pentru că respirăm acelaşi aer ca şi ea!

Dacă nu ai întâlnit până acum această fiinţă magică, este cazul să o cunoşti! Noi îţi dezvăluim nativa care străluceşte ca o stea aducătoare de noroc!

Săgetătoarea, zodia care luminează ca un astru deasupra tuturor

Oricine a avut norocul de a cunoaşte o Săgetătoare autentică ştie că această superfemeie are puterea de a aduce lumină chiar şi în viaţa celui mai întunecat om! Este suficient să petreci câteva clipe în preajma ei, pentru ca ridurile de încruntare să îţi fie magic preschimbate într-un surâs vesel!

Ce o face însă pe nativă atât de specială? În primul rând, chiar ascendenţa ei o catapultează printre cele mai strălucitoare stele ale cerului. Săgetătorul este guvernat de Jupiter (Zeus, stăpânul zeilor din mitologia greacă), responsabil cu abundenţa şi cu norocul. Cu o asemenea conjunctură astrală, nici nu e de mirare că nativa reuşeşte aproape orice îşi propune.

Nu numai influenţa din partea planetei dominante o transformă pe femeia-Săgetător într-o adevărată stea. Ceea ce o face unică este curajul cu care îşi asumă orice provocare. Atunci când urmezi zilnic acelaşi drum îmbibat cu rutină, norocul se va plictisi şi va ajunge să se ascundă de tine. Nativa noastră minune adoră însă aventurile: chiar dacă este vorba despre o simplă schimbare a rutei către muncă, ea are prilejul de a se întâlni cu oameni noi şi de a experimenta situaţii diferite, ceea ce este echivalent de multe ori cu o doză sănătoasă de noroc.

Desigur, în căutările ei perpetue, ea va traversa şi dificultăţi şi va face cunoştinţă cu capcanele ghinionului. Însă le întâmpină întotdeauna cu un amestec magic de curaj şi hotărâre şi chiar cu un pic de curiozitate, pentru că ştie că ghinionul e sinonim, chiar şi în abisurile sale înspăimântătoare, cu viaţa trăită la turaj maxim! Această atitudine o transformă pe nativa noastră într-o adevărată stea!

O altă calitate extraordinară a sa este abilitatea de a „împrumuta” din norocul ei şi celor din jur. Pentru a simţi cum viaţa ta se schimbă, este suficient să te alipeşti de această stea a zodiacului: vei trece prin situaţii neprevăzute, vei afla lucruri noi despre tine, vei gusta din minunile lumii şi îţi vei întâlni marea dragoste! Nu e un scenariu care pare desprins din stele?

Şi înfăţişarea nativei îi conturează un profil de stea a zodiacului: nu este niciun dubiu, e cea mai frumoasă nativă! Cu zâmbet larg, ochi luminoşi, piele catifelată şi păr mătăsos, ea pare cu adevărat pogorâtă dintre astre, nu născută în lumea banală a oamenilor.

Nu în ultimul rând, veselia ei caracteristică o transformă pe nativă în steaua strălucitoare din viaţa cunoscuţilor ei. Săgetătoarea se bucură ca nimeni alta şi, chiar dacă uneori deraiază de pe traiectoria norocului său, o va face cu o bucurie de copil. Până la urmă, şi norocul poate deveni plictisitor, iar rutina nu are ce să caute în viaţa unei stele veritabile.

Acum, că ai aflat cine este steaua zodiacului, cu potenţial în a-ţi aduce noroc în viaţă, la fel ca un astru căzător, fă tot posibilul şi asigură-te că o ai în preajma ta. Viaţa ta va deveni o călătorie fascinantă, plină de noroc şi de neprevăzut, iar gratitudinea pe care o vei resimţi faţă de această uluitoare nativă va fi infinită!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (137)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!