Sufletele gemene sau flăcările gemene au cea mai puternică legătură! Vezi dacă tu l-ai întâlnit!

Sufletele gemene sau flăcările gemene au cea mai puternică legătură! Vezi dacă tu l-ai întâlnit!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Drumul prin viață este presărat cu întâlniri numeroase, care au efecte diferite asupra noastră. Cu unele persoane ne înțelegem instantaneu și putem forma legături intense de iubire. Acestea sunt sufletele pereche. Altele apar în calea noastră cu un scop, pentru a ne învăța ceva și a ne ajuta să trecem la o etapă superioară de evoluție. Este vorba de sufletele de care suntem legați prin conexiuni karmice. Uneori lecția poate fi extrem de dureroasă, dar necesară pentru creșterea noastră spirituală.

În afară de aceste legături privilegiate, care ne modelează destinul, mai există una, puternică și răscolitoare, cea a sufletelor gemene, numite și flăcările gemene.

flacarile gemene

Ce sunt sufletele gemene

Între aceste suflete se stabilește o atracție extrem de intensă, ce le aduce împreună dincolo de timp și de spațiu. Energia spirituală a flăcărilor gemene va ajunge să le reunească, indiferent de distanța care le desparte, într-o legătură indestructibilă, ce se poate extinde de-a lungul întregii vieți. Sufletele gemene nu sunt împreună de la început, ci își trăiesc fiecare propriul fir karmic, înainte de a se întâlni. Dar, în momentul în care această întâlnire are loc, evoluția spirituală a celor două suflete este accelerată, ele regăsindu-și forțele originare, cu care au fost înzestrate de la începutul creației.

Unul dintre sufletele gemene este mai evoluat

De regulă, atunci când sufletele gemene se reunesc, unul dintre ele este mai „trezit” din punct de vedere spiritual, iar celălalt s-ar putea să aibă nevoie de mai mult timp pentru a-și înțelege menirea și a apuca pe calea pe care i-a pregătit-o Universul. Cel mai evoluat este „Urmăritorul”, cel care simte primul intensitatea, persistența și importanța relației, chiar dacă nu o face mereu la nivel conștient și nu realizează întotdeauna unde va duce această legătură. Celălalt este „Alergătorul” sau „Cel urmărit”, care poate rezista la început reunirii, din teamă sau din neîncredere. Dacă Alergătorul dispare fără niciun avertisment, Urmăritorul este copleșit de emoții atât de intense, încât va face orice pentru a-și regăsi flacăra geamănă.

Sufletele gemene sunt legate din viețile trecute

Iată de ce, atunci când Alergătorul dispare, Urmăritorul va fi copleșit de toată suferința acumulată din viețile anterioare. Poate fi o durere emoțională extrem de puternică, întretăiată uneori de străfulgerări ale unor amintiri neclare, din existențele trecute. Urmăritorul știe că există o semnificație profundă a relației de dragoste cu sufletul geamăn, că trebuie să fie împreună, pentru că doar astfel formează un întreg. Câteodată, aceste sentimente nu sunt clare nici pentru Urmăritor. El nu înțelege de unde vine această atracție extrem de puternică, pe care nu a simțit-o niciodată cu altcineva. Chiar dacă este confuz, Urmăritorul va continua să-l aștepte pe Alergător, indiferent cât de mult va dura până la întoarcerea sa. El știe cu certitudine că nu-și poate permite să-l piardă din nou în această viață.

sufletele gemene

Când reunirea are loc, sufletele gemene se trezesc

Alergătorul va realiza, în cele din urmă, că nu poate trăi fără Urmăritor, că sunt parte a aceleiași flăcări, care arde de la începuturile lumii. Atunci va avea loc trezirea și înțelegerea sacralității acestei relații atât de către Urmăritor, cât și de către Alergător. Flăcările gemene sunt conectate printr-o legătură sufletească eternă care nu se va rupe niciodată. Sunt create una pentru cealaltă și, atât timp cât amândouă sunt pe pământ, nimic sau nimeni nu le poate despărți. Relația dintre flăcările gemene este profund spirituală și poate fi înțeleasă doar când acestea își explorează în profunzime spiritualitatea.

În timpul procesului de conectare, ambele suflete gemene trebuie să rămână puternice. Conexiunea flăcărilor gemene nu se întâmplă niciodată în momentele cele mai convenabile. De obicei, persoanele respective se află deja angajate în alte relații, au problemele proprii și trăiesc la kilometri depărtare una de cealaltă. Există multe motive practice pentru care aceste două suflete nu sunt împreună de la început sau trebuie să trăiască separat anumite părți din existența lor. Între ele pot fi diferențe mari de vârstă, cultură sau religie, dar reușesc să fie împreună, indiferent de circumstanțe.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
S-a schimbat tot! Tot ce trebuie să știi despre cea de-a 10-a ediție “Vocea României”
S-a schimbat tot! Tot ce trebuie să știi despre cea de-a 10-a ediție “Vocea României”
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (48)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.