Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Talismanul zodiacului - zodia care aduce lumină în viața noastră

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Cu toții avem acel prieten în jurul căruia se întâmplă numai lucruri bune. Fie că este vorba despre starea sa de spirit care ne face să uităm de toate problemele, sau de simplele coincidențe care ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva are norocul în frunte, atunci când el apare, suntem siguri că nimic nu poate să meargă rău. Prezența sa este un adevărat antidot pentru noi, deoarece în jurul său mereu va exista o soluție la problemele noastre.

Așa se întâmplă și în cazul zodiilor. Se pare că anumite zodii pot fi adevărate talismane pentru pesoanele de lângă ele. Totuși o anumită zodie se pare că are darul de a-i face pe cei dragi să se simtă cu adevărat norocoși. Acest tămăduitor al zodiacului nu doar că liniștește sufletele, ci aduce cu el o energie pozitivă care nu permite lucrurilor rele să se întâmple.

Săgetătorul este zodia care îndeplinește cel mai bine condițiile unui adevărat talisman. Simpla lui prezență ne umple sufletele de energie pozitivă. Fiind o fire generoasă și un prieten adevărat, cu un simț al umorului ridicat, Săgetătorul este o adevărată comoară pentru noi. Devotamentul său ieșit din comun îl face să fie dispus la orice oră din zi sau din noapte atunci când vine vorba de prietenii și de familia sa.

În jurul Săgetătorilor, toate lucrurile merg perfect. Spiritul lor practic și energia pozitivă găsesc rezolvarea la orice problemă. Dacă te afli în impas, alături de un Săgetător fii sigur că vei trece peste toate necazurile. Săgetătorii sunt firi optimiste care văd doar partea bună a lucrurilor. Acest lucru îi face să dea cele mai bune sfaturi în situațiile dificile.

Pe lângă generozitate, ei mai sunt cunoscuți și pentru faptul că sunt niște tămăduitori de suflete. Iubirea lor de oameni le oferă o capacitate de a înțelege mai bine nevoile cuiva și de a se pune în locul acestuia. El știe exact unde să mângâie atunci când doare. Acesta îți va oferi o perspectivă nouă asupra problemei tale și îți va arăta că există cale de rezolvare atunci când îți vei pierde și ultima speranță.

Fiind un semn de foc, nativul acestei zodii îți va lumina întotdeauna ziua. Vibrațiile puternice cu care este înzestrat atrag energiile pozitive. Fiind guvernată de Jupiter (cea mai mare planetă), această zodie nu cunoaște limite în ceea ce privește entuziasmul și pasiunea pe care le pune în tot ceea ce face. Căldura sufletului său îți va alunga și cele mai mari temeri și îți va arăta că nimic nu e imposibil.

Săgetărorul este cunoscută ca fiind una dintre cele mai norocoase semne ale zodiacului. Norocul apare în cazul Săgetătorilor mai ales din cauza faptului că sunt imprevizibili și ies mereu din rutină pentru a încerca lucruri noi. Atunci când ești deschis experiențelor unice și diferite, apare și norocul. Dacă te afli în prezența acestui nativ, fii sigur că numai lucruri bune ți se vor întâmpla.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (53)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!