Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Te-ai căsătorit de curând? Riști o amendă între 2.000-5.000 de lei, dacă nu faci asta

DivaHair

Fiscul este cu ochii pe tinerii însurăței. ANAF a dispus o solicitare prin care le cere persoanelor care s-au căsătorit de curând să declare costurile pe care le-au avut cu organizarea nunții. Mai exact, banii pe care i-au plătit aceștia fotografilor, formației sau DJ-ului ori spațiului închiriat pentru desfășurarea evenimentului.

ANAF a demarat procesul de luare în evidență a plăților făcute către furnizorii de servicii pentru astfel de petreceri, trimițând tinerilor însurăței un formular în care aceștia trebuie să declare sumele pe care le-au plătit pentru fotografi, DJ-i, formații. Măsura vine ca urmare a lipsei de transparență în declararea veniturilor încasate de la persoanele care angajează servicii pentru petreceri, din care, susțin cei de la ANAF, se obțin sume importante de bani. Fiind nedeclarate, acestea evită, astfel, plata taxelor către stat.

"Vă solicităm informații despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăți Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-ați avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile și religioase. În sensul celor de mai sus, completați delcarația alăturată, cu privire la persoane/ societăți/ nr telefon/ adrese identificare/ intermediari/ orice alte date pe care le cunoașteți/ dețineți privind: formație muzicală; locație eveniment; servicii foto-video;" , solicită ANAF în documentele trimise persoanelor proaspăt căsătorite.

Cei care nu respectă solicitarea Fiscului sunt pasibili de amendă cuprinsă între 2.000 și 5.000 de lei.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!