Test: cât de puternică ești? Alege o piatră semiprețioasă și află!

Luni, 11.07.2016
de Viorica Ghinea

Pietrele semiprețioase sunt apreciate încă din cele mai vechi timpuri pentru energia pe care o au, dar și pentru valoarea lor magică. Ele nu sunt admirate doar pentru aspectul lor deosebit, ci și pentru faptul că joacă un rol important în viața noastră. Piatra care te atrage cel mai mult spune despre tine mai multe informații decât îți imaginezi.

Alege o piatră semiprețioasă de mai jos și află cât de puternică ești în viață! Citește și ce ar trebui să schimbi la tine.

Testul care îți spune cât de puternică ești

Privește imaginile de mai jos și, fără să stai prea mult pe gânduri, alege piatra semiprețioasă care îți atrage cel mai mult atenția. După aceea, în funcție de numărul reprezentantiv, află ce spune ea despre tine. Descoperă cât de puternică ești în viață și ce ar trebui să schimbi la tine din acest test.

1. Uneori ești puternică, alteori ești vulnerabilă

Dacă ai ales prima piatră semiprețioasă, înseamnă că încerci să fii o persoană puternică în viață, dar nu îți reușește întotdeauna. Oricât de mult ai încerca să fii tare, sufletul tău nu poate să treacă peste toate provocările care apar în calea ta.

Ce să schimbi la tine:

Este normal să fii sensibilă în anumite etape ale vieții, însă trebuie să ai grijă să nu cazi chiar atunci când trebuie să fii mai puternică decât oricând. Găsește în jurul tău ceva de care să te agăți și vei reuși să treci cu bine peste momentele dificile.

2. Ești o fire sensibilă

Nu te numeri printre cele mai puternice persoane, având în vedere că ai o inimă mare și bună. Te lași deseori purtată de emoții, iar acest fapt te împiedică să fii o femeie puternică și determinată.

Ce să schimbi la tine:

Încearcă să nu mai lași emoțiile să te tragă în jos. În caz contrar, cei din jurul tău vor profita mereu de vulnerabilitatea ta. Nu este ușor să te transformi peste noapte în cea mai puternică femeie, dar, treptat, pas cu pas, poți învăța să reacționezi mai bine la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

3. Pari slabă, dar ești puternică

Cei care nu te cunosc prea bine cred despre tine că ești o fire slabă, care poate fi dusă cu ușurință de nas. Dar se înșală, tu chiar ești puternică, mai ales în acele momente când este nevoie de tărie de caracter pentru a merge mai departe.

Ce să schimbi la tine:

Demonstrează-le celor din jur că nu ești așa precum pari la prima vedere. Astfel, nu vor mai încerca pe viitor să profite de tine, ci te vor respecta mai mult. Este important ca ei să știe că poți mai mult decât lași impresia.

4. Ești o femeie puternică

Puține persoane pot să declare despre ele că sunt atât de puternice pe cât ești tu. Nicio problemă nu pare să te doboare în viață. Chiar dacă mai ai momentele tale când devii vulnerabilă, nu te lași doborâtă de obstacole, ci ridici capul și mergi mai departe. Ești un adevărat model pentru cei din jurul tău.

Ce să schimbi la tine:

Tăria de caracter pe care o ai îi poate îndepărta pe cei din jurul tău, pentru că le oferi impresia că ești o persoană rece și dură. Față de cei dragi ar trebui să îți arăți afecțiunea și atenția mai des. Cu siguranță vor aprecia că își deschizi inima în fața lor.

Ai ales piatra potrivită? Ce spune acest test despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (14)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!