Testul Afroditei îți dezvăluie adevărata frumusețe

Joi, 18.08.2016
de Andreea Marinescu

„Frumusețea este în ochiul privitorului”, spune un proverb, însă există anumite tipuri de frumusețe care sunt atât de evidente, încât majoritatea nu le poate contesta.

Este vorba despre patru tipuri de frumusețe care ar trebui să fie evidente, atât în ochii tăi, cât și în ochii celorlalți. Însă, de cele mai multe ori, suntem prea ocupați să observăm astfel de lucruri în jurul nostru sau nu avem timp să ne mai cunoaștem pe noi.

Așa că îți propunem să faci testul de mai jos, pentru a vedea ce fel de frumusețe te caracterizează.

Trebuie să alegi una dintre imaginile de mai jos. Oprindu-te la cea care îți place cel mai mult, vei afla ce fel de frumusețe te caracterizează.

Frumusețea intelectuală

„Cine te judecă după fizicul tău, nu te judecă pe tine, se judecă pe sine.” Este lucrul de care sunt foarte conștiente femeile inteligente, pentru care frumusețea fizică nu contează prea tare. Nu dau prea multă importanță aparențelor, ci, dimpotrivă, caută în sufletul persoanei cu care vrea să interacționeze. Frumusețea ei constă în forța interioară, în putere și stabilitate și în abilitatea de a face față provocărilor. Ești ușor de recunoscut pe stradă, pentru că forța interioară te ajută să ai o atitudine greu de trecut cu vederea.

Frumusețea spirituală

Cine nu iubește buna dispoziție? Glumele și vorbele bune sunt cele care ne ajută să depășim problemele, iar dacă ți-ai ales imaginea cu numărul 2, atunci ești o persoană care știe să destindă atmosfera, să aducă oricui zâmbetul pe buze. Nu este de mirare că te caută toată lumea atunci când este tristă și că îți faci prieteni atât de ușor. Frumusețea ta este caracterizată de acest singur cuvânt: irezistibilă.

Frumusețea sufletească

Sufletele bune cu greu sunt apreciate, însă un caracter frumos te va recunoaște și va ști întotdeauna că ești o persoană care merită toată atenția și recunoștința. Nu trăim într-o lume a faptelor bune, însă atitudinea ta față de greutăți, răutăți și situații dificile îi inspiră și pe ceilalți. Sufletul tău frumos poate fi observat cu ușurință, pentru că ochii tăi calzi și privirea blândă îl reflectă.

Frumusețea fizică

Frumusetea fizică este cel mai ușor de observat, de aceea calitățile tale fizice sunt remarcate de toată lumea. Ești o frumusețe rară și, chiar dacă nu te încadrezi în tiparele stabilite de oamenii de știință, o anume calitate fizică a ta iese în evidență.

Care dintre următoarele caracteristici este cea care te reprezintă? Află și ce dezvăluie testul lui Ahile despre tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (15)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!