Testul care îţi spune cât de uşor te laşi dusă de nas

Vineri, 29.07.2016
de Andreea Marinescu

Naivitatea este o însuşire adorabilă, indiferent de vârstă, însă, la adulţi, în doze prea mari, aceasta dăunează grav calităţii vieţii.

Aşadar, te laşi cuprinsă cu uşurinţă de mirajul unor oameni, situaţii, locuri, plăceri? Sau analizezi în profunzime totul şi, după ce crezi ai toate informaţiile necesare, dispare sau nu şi scepticismul tău?

Poţi afla dacă eşti o persoană uşor impresionabilă sau dacă eşti foarte sigură de principiile şi credinţele tale şi nimeni nu te poate duce de nas, făcând testul de mai jos.

Fără să stai prea mult pe gânduri, alege din cele patru imagini de mai jos pe cea care ţi-a plăcut cel mai tare.

Imaginile care urmează spun cum eşti tu cu adevărat în privinţa încrederii în celălalt: dacă eşti uşor de dus de nas sau dacă nu te încrezi chiar în oricine.

1. Gurmandă din fire, nu rezişti mâncărurilor care arată bine. Ceea ce trebuie să ştii este că nu tot ce zboară se mănâncă sau… nu tot ce înoată se mănâncă... bine. Dacă ai ales imaginea 1, tocmai ai ales un preparat din peşte care în Japonia se numeşte Fugu şi care, dacă nu este gătit cum trebuie, te poate omorî. Gradul tău de credulitate este foarte ridicat.

2. Dacă ai ales imaginea 2 înseamnă că eşti o persoană căreia îi plac aventurile, însă nu conştientizează niciodată pericolele care pândesc dincolo de pitorescul unui obiectiv turistic. Eşti destul de uşor de dus de nas. Ai grijă ca alegerile pe care le faci să nu fie atât de periculoase.

3. Fire foarte sensibilă şi afectuoasă, cedezi imediat cum vezi un animăluţ cu blăniţă care te priveşte cu ochi blânzi. Trebuie să ştii că cel din imaginea 3 este un ursuleţ ce se înrudeşte cu familia Koala, doar că este mult mai agresiv şi rişti să fii atacată la scurt timp de când ai intrat în contact cu necuvântătoarea. Ai încredere în oameni şi te laşi dusă de val, însă ai o doză de realism care te trezeşte tot timpul la realitate.

4. După cum bine ştii, conform statisticilor, riscul de a muri în accidente aviatice este mult mai scăzut decât în cazul accidentelor rutiere. Dacă ai ales imaginea cu avionul privat înseamnă că tot timpul te informezi şi ai grijă să ştii tot înainte de a face ceva. Un lucru este clar: nu te arunci cu capul înainte!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (8)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!