Testul copacului îți spune ce te așteaptă în 2018

Redactor Divahair.ro

Multe persoane iubesc testele psihologice. Acestea le dezvăluie ceva ce știau deja sau le pot face să se înțeleagă mai bine. În majoritatea cazurilor, acest gen de teste nu doar îți spune anumite lucruri despre personalitatea ta, ci poate, în funcție de alegerile pe care le faci, să îți arate cum va fi viitorul tău! 

Testul copacului se încadrează perfect în această categorie! Este bazat pe psihologia formelor și poate dezvălui despre tine ceva ce nu știai până acum. Mai mult, îți va reflecta dorințele ascunse și speranțele pentru noul an. Ești curioasă ce te va aștepta în anul viitor? Fă testul de mai jos și află!

Testul copacului pentru 2018

Tot ce trebuie să faci este să îți asculți vocea interioară, instinctul, și să alegi unul dintre copacii din imagine, adică cel care te atrage cel mai mult. După ce ai făcut acest lucru, citește interpretarea de mai jos.

 imagine cu copaci

  1. Optimistă

Cel mai probabil ești genul de persoană care vede mereu partea plină a paharului. Pentru tine, viața este o aventură în care ai parte de experiențe noi și neașteptate. În noul an, te vei bucura de evenimente plăcute și importante. Ești deschisă către nou și pentru provocările ce te vor aștepta. Nu te vei simți nicio clipă constrânsă sau copleșită de circumstanțe. Ești o fire pasională, căreia îi place să obțină tot ce își propune. 2018 va avea multe surprize plăcute pentru tine și te va ajuta să îți îndeplinești toate lucrurile pe care ți le-ai propus.

  1. Independentă

A fi independentă este ceea ce te definește pe tine. Nu există limite care să te împiedice să îți urmezi visul. Abilitățile tale artistice îți vor aduce o creștere semnificativă a venitului în 2018. Nu va trebui să te obosești sau să te stresezi prea tare pentru a avea succes. Tot ce trebuie să faci este să rămâi fidelă principiilor tale și să îți susții părerile.

  1. Sensibilă

Ești o persoană sensibilă. Petreci mai mult timp decât ceilalți gândindu-te la tine și la lumea din jurul tău. În 2018, va apărea o persoană în viața ta cu care vei construi o relație de dragoste armonioasă. Deși ești genul care nu se plictisește niciodată, nici măcar atunci când este singură, vei vedea că viața ta va deveni mai frumoasă și mai aventuroasă în noul an.

  1. Sociabilă

Cel mai probabil ești o fire practică și echilibrată. Este foarte plăcut pentru cei din jur să se afle în compania ta, deoarece ești o persoană sociabilă, pe care te poți baza. Ai o fire puternică, iar faptul că ceilalți te consideră o persoană sensibilă nu este deloc plăcut pentru tine. În 2018 vei avea parte de multe schimbări pozitive. Vei întâlni o persoană care îți va aprecia bunătatea și care nu se va folosi de aceasta doar pentru a obține anumite lucruri de la tine.

  1. Puternică

Ești o fire încrezătoare. Controlezi orice aspect al vieții tale și niciodată nu te bazezi pe noroc, ci pe propriile puteri. Nu îți place să amâni nimic și te simți extrem de bine atunci când reușești să îți duci treaba la bun sfârșit. Cei din jur știu că ești puternică și din acest motiv te apreciază foarte mult. Datorită responsabilității și seriozității tale, în 2018 cu siguranță vei primi o promovare, ceea ce este perfect justificat după toate eforturile pe care le-ai depus.

  1. Visătoare

Ești o fire pașnică și rezonabilă. Îți place să îți petreci timpul cu prietenii, dar nu te deranjează nici să stai singură uneori. Ai nevoie de timp pentru a te gândi la sensul vieții și să te detașezi de lumea exterioară. Deși îți respecți spațiul personal, în 2018 vei întâlni o persoană specială la un eveniment față de care îți vei deschide inima. Și nu, nu va fi o greșeală!

  1. Încrezătoare

Cel mai probabil ești o persoană încrezătoare și analitică, pe care cei din jur se pot baza. Sensibilitatea ta te ajută întotdeauna să îți dai seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat. În 2018 vei întâlni o persoană la fel de rafinată ca tine. Cultura va juca un rol extrem de important în relația voastră.

  1. Romantică

Ceilalți te consideră o fire romantică și o visătoare. Nu îți place să vezi lucrurile rațional, ci cu inima. Atunci când vei reuși să îi ocolești pe cei care consideră că sentimentele nu sunt atât de importante, vei putea să întâlnești o persoană specială. Aceasta va semăna extrem de mult cu tine și își va exprima emoțiile și sentimentele față de tine, așa cum meriți. .

  1. Extrovertită

Ești o persoană extrovertită. Îți place să îți asumi riscuri în meseria pe care o ai și să încerci mai multe posibilități. Detești rutina și aștepți să joci un rol important în anumite evenimente. Având în vedere că ești o persoană activă, cu siguranță vei reuși în 2018 să obții un rol de conducător.

Copacul pe care l-ai ales arată cum ești de fapt, dar și de ce schimbări ai nevoie în momentul de față în viața ta. De asemenea, alegerea pe care ai făcut-o mai poate descrie și părți ascunse ale personalității tale, despre care tu nu știai până acum.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator „Tărâmul celălalt” de Daria Logofătu: al doilea roman din seria „Hotare” abia așteaptă să îți facă în continuare lumea vraiște

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (56)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.