Testul de o secundă care îți spune dacă ești un geniu

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Testele de cultură generală, care îți măsoară coeficientul de inteligență, îți pot oferi indicii importante și îți pot spune cât de inteligentă ești. Totuși, ele nu sunt singurele metode prin care poți afla cât de deșteaptă ești! Există multe obiceiuri pe care le faci zilnic, cărora nu le acorzi niciun fel de atenție, și care se pot dovedi la fel de relevante.

Cum timpurile se schimbă rapid, iar noi trebuie să fim mereu la curent cu ultimele trenduri, astăzi îți vom prezenta un test simplu și drăguț, care îți va spune dacă ești un geniu prin... modul în care îți ții geanta. Deși este puțin neobișnuit, se pare că felul în care îți cari poșeta îți poate oferi indicii importante în privința coeficientului tău de inteligență.

Iată testul de o secundă care îți spune dacă ești un geniu!

Regulile testului sunt foarte simple. În primul rând, trebuie să alegi imaginea care exprimă perfect modul în care îți porți geanta în fiecare zi. După ce ai făcut acest lucru, citește rezultatul mai jos și vezi dacă ești sau nu un geniu.

colaj genti

1. În spate

Dacă preferi să porți un rucsac în spate, acest lucru înseamnă că ești o aventurieră adevărată, pregătită oricând pentru călătorii și distracție. Te lași dusă de val și iei decizii pe moment. De asemenea, inteligența ta constă în a cunoaște oamenii și a le citi gândurile, dar ești și o femeie cu inițiativă, căreia îi place să îi conducă pe ceilalți. De aceea, multe persoane te urmează fără să faci nimic deosebit, iar prietenele îți cer mereu sfatul.

2. În mână

Dacă obișnuiești să îți cari geanta în mână, cu o strânsoare fermă, înseamnă că îți place să deții controlul complet, în orice situație. Vrei să fii mereu informată și să îți impui părerea. De asemenea, ești o persoană directă, căreia îi place să le spună celorlalți doar adevărul, chiar dacă uneori acesta este dureros.

3. Pe umăr

Femeile care poartă geanta pe umăr citesc foarte mult, aceasta fiind una dintre pasiunile lor. Purtarea genții în acest mod le permite să țină cartea cu ambele mâini, chiar și atunci când sunt pe stradă, în metrou sau oriunde altundeva. Dacă te regăsești în această categorie, înseamnă că ești o femeie cerebrală, căreia îi place să își gândească foarte bine mișcările înainte de a acționa. Bravo, ai coeficient de geniu!

4. Crossbody

Dacă obișnuiești să porți geanta astfel, niciun criminal nu va putea să ți-o fure! Ești o persoană extrem de precaută, care vrea să se simtă în siguranță, mai ales atunci când iese pe stradă. Îți place să te lauzi cu toate achizițiile tale, însă ești în același timp o femeie generoasă, care împarte și care îi ajută și pe alții. Ai grijă însă cu cine alegi să fii darnică, deoarece există persoane care pot vedea acest lucru ca pe o slăbiciune ce poate fi manipulată.

5. În față

Ești mereu în grabă, o femeie agitată, iar acest lucru se reflectă perfect în modul în care îți ții geanta: în față, pentru a avea o libertate de mișcare mai mare. Totuși, viteza de mișcare este un indiciu și atunci când vine vorba de rapiditatea gândirii tale. Ești o persoană extrem de inteligentă, cu o imaginație bogată. Îți place să descoperi lucruri noi, dar și să creezi lucruri neobișnuite, care să îi uimească pe ceilalți.

Așadar, modul în care îți ții geanta poate spune foarte multe lucruri despre inteligența ta, dar și dacă ești sau nu un geniu.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Problema de clasa a V-a care dă bătăi de cap adulților. Dacă știi să o rezolvi, ești mai deștept ca mulți!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.