Testul demnității: ce te face să fii o femeie adevărată?

Miercuri, 02.11.2016
de Viorica Ghinea

Aflate sub presiunea pe care o impune societatea, multe reprezentante ale sexului frumos nu se mai apreciază la adevărata lor valoare. Tu ești conștientă de calitățile tale, de trăsătura care îți asigură titlul de „femeie adevărată”? Dacă mai ai vreo îndoială în acest sens, urmează testul demnității și află ce caracteristică de bază te face să fii o reprezentantă a sexului frumos demnă de laude.

Testul demnității: ce trăsătură a unei femei adevărate ai?

Privește cu atenție cele patru imagini de mai jos și alege una care simți că te reprezintă. Nu petrece prea mult timp asupra lor, ci încearcă să te hotărăști repede asupra uneia. După aceea, citește mai jos descifrarea ei psihologică și află ce caracteristică te face să fii o femeie adevărată.

 

1. Independența

Independența este trăsătura care te transformă într-o femeie adevărată. Ești sigură pe tine, știi ce vrei de la viață și lupți cu curaj pentru idealurile tale. Nu îți place să depinzi de nimeni și nici nu îți plângi de milă atunci când lucrurile nu ies așa cum îți dorești. Deși ai avut parte de multe lovituri dure în viață, nimic nu te-a împiedicat să mergi mai departe. Faptul că ești încrezătoare în atuurile tale te ajută mult să evoluezi. Ai principii bine înrădăcinate, astfel că nu renunți cu ușurință la opiniile tale. Nu te poate convinge nimeni că visurile tale nu merită să depui efort pentru ele.

2. Senzualitatea

Senzualitatea este caracteristica ce îți asigură titlul de „femeie adevărată”. Reușești să te faci remarcată cu ușurință atât în rândul bărbaților, cât și printre femei. Emani sex-appeal prin fiecare por al pielii, fără a oferi vreodată impresia că ești vulgară. Celelalte femei pot să învețe de la tine ce înseamnă eleganța, clasa și bunul gust. Îți iubești corpul așa cum este și te pricepi să îți scoți în evidență trăsăturile frumoase.

3. Diplomația

Diplomația de care dai dovadă te transformă într-o femeie adevărată, una care poate să predea multe lecții de viață celor din jur. Oricât de încinse ar fi unele momente, tu reușești mereu să aplanezi conflictele și să oprești duelurile verbale. Ești înțeleaptă, calmă și echilibrată în tot ceea ce întreprinzi. Nimeni nu se pricepe mai bine ca tine să vorbească deschis și delicat în același timp.

4. Sinceritatea

Trăsătura care te transformă într-o femeie adevărată este sinceritatea. Minciunile nu au loc pe buzele tale, pentru că prețuiești prea mult adevărul. Indiferent de greșelile pe care le faci, îți asumi întotdeauna vina. Nu îți place să găsești scuze și nici să ocolești adevărul. De asemenea, atunci când cineva îți cere o opinie, nu stai prea mult pe gânduri, ci spui direct și sincer ceea ce gândești. Poate că această trăsătură de caracter ți-a mai făcut probleme din când în când, dar nu ai de gând să te schimbi doar pentru că unele persoane din jur nu suportă adevărul spus în față.

O femeie adevărată știe întotdeauna ce vrea de la viață și nu se teme să lupte pentru a ajunge acolo unde își dorește. Pentru a-și atinge obiectivele, ea nu calcă pe cadavre, ci alege drumul demnității. Tu ce ai învățat din testul de mai sus?

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (23)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!