Nu Skin

Testul îngheţatei: alege aroma preferată și află cum va fi vara ta

Ionelia Olteanu

Dacă ar fi să ne gândim la desertul pe care toată lumea îl caută, mai ales vara, am răspunde fără ezitare: îngheţata. La cornet sau pe băţ, cu vanilie, ciocolată, sau fructe, deliciosul preparat rece răcoreşte şi desfată gusturile celor mai pretenţioşi consumatori.

Îngheţata e delicioasă şi răcoritoare, uşor de digerat şi poate fi consumată în orice moment al zilei. Tradiţionala cupă conţine proteine, zahăr, grăsimi, fosfor şi calciu. Am ales pentru tine patru dintre cele mai populare arome de îngheţată care se consumă: alege una dintre ele şi vezi ce fel de femeie eşti şi cum va fi vara ta!

Testul îngheţatei îţi arată cum va fi vara ta!

Acest test este atât de simplu şi de plăcut, încât va fi o adevărată încântare să îl faci şi să îl treci! Alege una dintre aromele delicioase de mai jos şi apoi află ce spune alegerea ta despre tine!

testul inghetatei

  1. Ai ales îngheţata de vanilie

Mulţi ar spune că este o alegere banală, care nu iese cu nimic în evidenţă, dar pentru tine reprezintă o aromă complexă, care te mulţumeşte pe deplin şi îţi satisface plăcerea de a savura ceva dulce. Acest lucru spune despre tine că apreciezi frumuseţea clasică şi lucrurile simple ale vieţii. Cei din jur te văd ca fiind o persoană calmă, echilibrată, care nu se îngrijorează din orice. Eşti o romantică incurabilă, o persoană agreabilă şi înţelegătoare cu cei din jur. Cu toate acestea, ai tendinţa de a fi impulsivă şi de a te lăsa condusă mai mult de intuiţie, decât de logică. Această vară va fi pentru tine una plină de aventuri, în care vei profita la maximum de orice moment. Vei petrece mult timp alături de prieteni şi vei trăi experienţe frumoase.

  1. Ai ales îngheţata de ciocolată

Dacă îţi place îngheţata de ciocolată trebuie să ştii că îţi place să trăieşti clipa şi eşti cum nu se poate mai extrovertită. Ai opinii clare şi puternice despre orice, îţi place să comentezi, dar eşti deschisă noutăţilor şi opiniilor celorlalţi. Ştii că trebuie să te răsfeţi permanent, aşa că încerci toate tipurile de îngheţată de ciocolată pe care le întâlneşti în cale. Prietenii te consideră o persoană comunicativă, cu care le este uşor să vorbească despre orice. Ai o fire pasională şi îţi place să flirtezi şi să îţi pui în valoare partea seducătoare. Vara aceasta se anunţă a fi una cu adevărat călduroasă pentru tine. Eşti pusă pe cuceriri şi aventuri, ceea ce te va determina să fii mereu pe baricade și să scoți la înaintare cele mai senzuale arme ale tale.

  1. Ai ales îngheţata de căpşune

Căpşunile sunt printre cele mai delicioase fructe ale verii. Îngheţata cu aroma acestui fruct spune despre tine că îţi place să petreci mult timp în aer liber, să călătoreşti şi să te plimbi. Tu eşti cea care dă tonul distracţiei în grupul tău de prieteni şi îi scoate în oraş, orice ar fi. Aceştia te caracterizează ca fiind veselă, optimistă şi altruistă. Munceşti din greu, te şi distrezi, deci viaţa ta este, fără îndoială, palpitantă. Distracţia este cea care îţi defineşte vara. Nicio seară de vară nu te va găsi în casă, iar asta îţi dă energie.

  1. Ai ales îngheţata de cocos

Poate că îngheţata de cocos nu este la fel de populară ca celelalte sortimente, dar este, cu siguranţă printre cele mai gustoase. Dacă eşti o împătimită acestui sortiment de îngheţată înseamnă că eşti o fire afectuoasă. Îţi place să te bucuri în tihnă de lucrurile din jur şi ai o fire contemplativă. Persoana iubită trebuie să îţi stimuleze mintea cu lucruri frumoase. Eşti meticuloasă şi pui mare preţ pe detalii. Îţi place să fie totul bine pus la punct şi nu te laşi cu una, cu două, ca să obţii ceea ce îţi doreşti. Gesturile mici, încărcate de sentimente sincere te fac cea mai fericită. Se anunţă o vară calmă pentru tine. Preferi să vezi apusul alături de persoana iubită şi să petreceţi cât mai mult timp împreună în locuri exotice. Vremea frumoasă este prilejul perfect pentru a vă apropia şi mai mult.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta