Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Testul lui Nostradamus: profeția ta pentru 2017

Viorica Ghinea, redactor

Profețiile celebrului Nostradamus, pe numele lui real Michel de Nostredame, au făcut înconjurul lumii până acum, uimitând prin acuratețea lor. Mulți specialiști s-au inspirat din vorbele lui înțelepte și au încercat să le interpreteze. Astfel a luat naștere și testul lui Nostradamus, care constă într-un colaj de imagini încărcate de simboluri profunde.

Testul lui Nostradamus te ajută să descoperi ce te așteaptă în anul următor. Iată care este profeția ta pentru 2017!

Testul lui Nostradamus: ce se va schimba în viața ta în 2017

Cu siguranță ești dornică să afli ce îți rezervă anul 2017, ce proiecte vor lua naștere, dar și de ce pierderi vei avea parte. Dintre toate evenimentele prin care vei trece, cel mai important este acela care are puterea de a-ți schimba cursul vieții. Descoperă cu ajutorul testului lui Nostradamus ce profeție îți este destinată pentru anul următor.

Privește imaginile de mai jos și fixează-ți atenția spre cea care te impresionează cel mai mult. După aceea, citește interpretarea ei mai jos și află ce eveniment important ți se va întâmpla în 2017.

Profeții pentru prima imagine

Dacă ai ales această imagine, înseamnă că în 2017 vei întâlni un bărbat care îți va schimba complet viața. El îți va aduce întâi lucruri frumoase, după care te va răni așa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum. Important este să înveți lecția pe care ți-o oferă destinul cu ajutorul acestui eveniment important. Trăiește cu intensitate lucrurile bune care ți se întâmplă, dar nu regreta niciodată momentul când ele se încheie. Așadar, oricât de mult vei regreta pierderea acestui bărbat, nu încerca să îl recâștigi, ci mergi mai departe fără el. Rolul lui în viața ta este unul de sezon, dar bine definit, astfel că cel mai bine este să îți cauți fericirea alături de cineva care te poate împlini pe toate planurile.

Profeții pentru a doua imagine

Dacă ai ales această imagine, înseamnă că vei trece printr-o traumă în 2017, un eveniment care te va marca pe viață. Deși inițial va avea efecte negative asupra ta, vei înțelege în cele din urmă că doar în acest mod puteai să evoluezi. Evenimentul de pe plan personal te va ajuta să devii mai puternică și să prinzi mai multă încredere în tine. Acesta va fi și momentul în care vei afla cine te iubește cu adevărat și cine stă în preajma ta doar pentru că are interese ascunse. Poate că vei rămâne cu puțini oameni în jurul tău, dar aceștia vor fi de calitate, cei pe care vei ști că te poți baza mereu.

Profeții pentru a treia imagine

Dacă ai ales această imagine, înseamnă că te vei apropia mai mult de domeniul spiritualității după ce vei fi martora unei minuni. Vei deveni un alt om, astfel că vei face schimbări majore în viața ta. Vei renunța la tot ceea ce credeai până acum că te împlinește, preferând să duci o viață mai simplă, dar mai valoroasă în esență. Te vei implica în multe proiecte de ajutorare a celor loviți de soartă, astfel că vei avea ocazia să cunoști mulți oameni. Poveștile lor de viață te vor impresiona și vei avea astfel ocazia să înveți lucruri prețioase în viață.

Profeții pentru a patra imagine

Dacă ai ales această imagine, te așteaptă o răsturnare de situație pe plan profesional. Ceea ce credeai până acum că este de neclintit va deveni o iluzie. Viața ta se va schimba peste noapte, așa că nu vei avea prea mult timp la dispoziție să reacționezi. Nu îți rămâne altceva de făcut decât să îmbrățișezi noua etapă a vieții tale și să scoți tot ce este mai bun din ea. Important este să privești partea plină a paharului. Ceea ce acum nu pare benefic va deveni rostul vieții tale până la finalul anului 2017.

Ține cont de profețiile testului lui Nostradamus și fii pregătită să îmbrățișezi schimbările care te așteaptă în 2017. Chiar dacă ele vor părea inițial lovituri dure ale destinului, vei realiza după aceea că sunt tratamentul de care aveai nevoie pentru a fi mai puternică și mai înțeleaptă.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!