Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Testul lui Sisif: ce luptă duci în zadar în viață

Viorica Ghinea, redactor

Nu există om pe pământ care să nu fi dus măcar o dată în viața lui o luptă căreia să nu îi vadă sensul, dar la care să nu poate renunța. Fie că le observi ori nu, sunt anumite lucruri pentru care te macini mereu și de care nu reușești să te desprinzi. Fă lumină în viața ta cu ajutorul testului lui Sisif și află la ce luptă ar trebui să renunți chiar acum. Nu mai aștepta nicio clipă!

Testul lui Sisif: tu știi pentru ce lupți în zadar?

Sisif este un personaj din Legendele Olimpului care ne oferă o lecție de viață importantă. Conform mitului, după ce l-a mâniat pe Zeus, Sisif a primit o pedeapsă pe măsura supărării create. El a fost supus în Infern la un chin veșnic, anume să împingă un bolovan mare până în vârful unui munte. Din nefericire, de fiecare dată când se afla aproape de reușită, piatra respectivă îi scăpa și se rostogolea la vale, astfel că trebuia să reia sarcina. Testul lui Sisif scoate în evidență lupta pe care o duce omul în zadar împotriva propriului destin. Tu pentru ce trudești fără sens?

Alege o imagine din colajul de mai jos, apoi citește interpretarea ei și ține cont de îndrumările psihologice oferite.

colaj testul lui sisif

1. Rămâi la un loc de muncă nepotrivit

Lupta pe care o duci în zadar are legătură cu domeniul profesional. Locul de muncă îți provoacă neîmplinire sufletească, dar nu poți să renunți la el pentru că nu vezi altă soluție. Ai nevoie de o activitate care să te pasioneze și care să te motiveze să te implici mai mult. Nu are sens să te chinui zilnic la un loc pe muncă ce nu te inspiră să fii mai bună. Nu te limita singură, ci deschide ochii bine și privește spre noi orizonturi. Ia în calcul și schimbarea domeniului în care activezi. Ai nevoie de un suflu fresh în viața ta, așa că nu ar trebui să te temi de schimbare, mai ales dacă lupta ta nu duce nicăieri.

2. Te complaci într-o relație toxică

Ești victima unei relații toxice, dar refuzi să vezi că duci în zadar o luptă pentru o legătură care nu mai merită să ridici nici măcar un deget. Dacă verși lacrimi aproape în fiecare zi, atunci nu mai sta pe gânduri, ci eliberează-te din lanț. Nu lupta pentru un partener care nu te apreciază, nu te iubește și nu știe să se comporte cu tine. Ai dreptul la fericire, așa că nu eșuezi sentimental dacă pui punct acestei relații. Dimpotrivă, te eliberezi și îți oferi ocazia de a întâlni un bărbat potrivit pentru tine.

3. Încerci să te faci mereu plăcută

Faci tot ce îți stă în putință pentru a le face celor din jur pe plac, dar aceasta este o luptă pe care o duci în zadar în viață. Oricâte eforturi ai depune, întotdeauna vor exista oameni care nu te vor avea la inimă. Cel mai bine este să îți aperi principiile, să nu pleci capul în fața nimănui și să nu mai pui la suflet răutățile pe care le auzi de la ceilalți. Fericirea ta nu trebuie să depindă de părerea pe care o au alții despre tine, nici măcar dacă este vorba despre persoane mai apropiate. Bucură-te de viață după pofta inimii, pentru că nimeni nu trăiește în locul tău.

4. Ești setată pe o răzbunare inutilă

Resentimentele culese din trecut te împiedică să vezi frumusețea vieții. În loc să îți umpli sufletul cu amărăciune și să îți ocupi mintea cu o luptă care nu își are sensul, eliberează-te de regrete și de ură. Indiferent de cât de mult ai fost rănită în trecut, iartă și uită, pentru că te chinui în zadar. Renunță la planurile de răzbunare pe care le ai, fiindcă nu îți vor aduce nimic de calitate în viață.

Sisif a fost blestemat să lupte în zadar, dar tu nu ești. Ce mai aștepți pentru a-ți schimba viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!