Testul Lunii Mistice. Fă-l și vezi ce spune despre tine!

Testul Lunii Mistice. Fă-l și vezi ce spune despre tine!

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Există multe lucruri care pot dezvălui diverse informații despre noi. Orice alegere pe care o facem are, de fapt, înțelesuri mult mai profunde decât ne putem închipui.

Testele de personalitate sunt destul de comune și se folosesc în determinarea personalității noastre ascunse, a înțelesurilor care sunt alese de puterea subconștientului.

Azi îți propunem testul Lunii Mistice, care poate să îți spună lucruri pe care nu le știai despre tine sau de care nu erai conștient până acum.

Fă și tu testul și vezi ce spune despre tine!

Testul Lunii Mistice

Privește cu atenție imaginea de mai jos. Primul lucru pe care îl observi la aceasta va dezvălui informații ascunse despre personalitatea ta. Așadar, alege detaliul care îți atrage prima dată atenția și citește-i interpretarea mai jos.

Interpretări

O persoană pe un deal

Dacă silueta de pe deal este primul lucru care îți captează atenția, înseamnă că ești o persoană înțeleaptă și cu picioarele pe pământ. Ești extrem de responsabilă în toate acțiunile tale și te ții mereu de promisiuni. Ești o perfecționistă, și de aceea știi cum să îți duci toate sarcinile la capăt, dar și să obții rezultatul pe care ți-l dorești. Singurul tău defect este că poți deveni extrem de dură cu cei din jur pentru a le demonstra cât de ambițioasă ești, iar acest lucru îi poate face să te vadă puțin cam rece, chiar răutăcioasă.

Fața unei femei

Ești o persoană sensibilă și intuitivă. Preferi să reflectezi singură și să găsești soluțiile la probleme fără a apela la ajutorul nimănui. Ai multe momente în care te pierzi în gânduri și în vise, iar acest lucru te poate face să nu mai acorzi suficientă atenție lucrurilor din jurul tău. Acest lucru nu înseamnă că nu îți place să ai parte de companie sau de prieteni. Persoanele care te cunosc știu că te bucuri enorm de momente tale de singurătate, dar și că iubești să te înconjori de prieteni la petreceri sau să petreci cu aceștia în oraș. Visezi cu ochii deschiși de cele mai multe ori, lucru care îți aduce multă fericire, deoarece este stilul tău de viață - care îți permite să vezi dincolo de realitățile nu tocmai plăcute ale acestei lumi.

femeie la balcon

Luna

Persoanele care observă luna prima dată sunt creative și amuzante. Le place să fie sufletul petrecerilor și să se afle mereu în centrul atenției. Ești mereu înconjurat de prieteni și îți place să dai un exemplu celor din jur cu stilul tău de viață. Persoanele apropiate te găsesc extrem de interesant și mereu sunt cu ochii pe tine pentru a vedea ce mai pui la cale. Problema, în cazul tău, este că nu ești o fire realistă, iar planurile tale creative sunt, de cele mai multe ori, imposibil de realizat.

Testul Lunii Mistice este un exemplu perfect că anumite detalii din mintea noastră ne fac să fim mai receptivi în privința unor anumite aspecte și mai indiferenți atunci când vine vorba de altele. Deși ți se poate părea că interpretarea nu ți se potrivește deloc, aceasta poate să îți arate modul în care ești perceput de cei din jur.

Surse foto: iStock, Pinterest

Articolul urmator
Este recomandat să consumăm pește cu mujdei? Ce ne spune nutriționistul Cristian Mărgărit
Este recomandat să consumăm pește cu mujdei? Ce ne spune nutriționistul Cristian Mărgărit
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (28)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.