Testul rușinii: Alege o imagine și află ce temeri trebuie să învingi

Testul rușinii: Alege o imagine și află ce temeri trebuie să învingi

Redactor Divahair.ro

Ți-e teamă de penibil, de situații care te-ar putea face să te rușinezi? Există o soluție care te poate ajuta să scapi de aceste angoase. Fă testul de mai jos și află, în funcție de imaginea aleasă, care sunt motivele care te-ar putea face să te rușinezi și de ce te temi atât de tare de penibil.

Alege rapid imaginea care te amuză cel mai tare. Citește sub colaj care este situația care te-ar face să trăiești o rușine în public și de care te temi cu adevărat!

1. Orice provocare căreia trebuie să-i faci față în public te sperie. Ești atât de panicată, încât deseori te asociezi cu cele mai comode grupuri, astfel încât discuțiile banale sau o ieșire simplă este tot ceea ce-ți dorești. Cu greu ieși din starea de confort și îți alegi până și serviciul, nu doar oamenii cu care te înconjori, în funcție de această dorință de a controla. De fapt, temerea ta este ca lucrurile pe care le faci să nu cumva să pară penibile în ochii celorlalți. Nu îndrăznești prea mult, dar poate nu ar strica să fii puțin mai originală. Nici nu te gândești vreodată să ții un discurs în public, iar la nuntă ești persoana care se așază la masă și nu se ridică decât pentru a merge la toaletă. Nu te mai teme de neprevăzut, pentru că toți facem greșeli care stârnesc simțul umorului.

2. În cazul tău, lucrurile merg invers. Comiți întâi o gafă, iar primele reacții te fac să te temi de un întreg val de critici ce ar putea urma gestului tău. Realizezi proporția... gafei pe care crezi că ai făcut-o după ce aceasta este deja „tocată mărunt” de cei din jur. Nu te mai stresa atât de mult. Nimic nu este atât de grav pe cât pare.

3. Ești o persoană serioasă, iar ieșitul în public ți se pare că trebuie să reflecte cum se cuvine această imagine. Tocmai de aceea studiezi fiecare ținută, fiecare gest, fiecare mic detaliu al acestei apariții, astfel încât să nu le dai cârcotașilor apă la moară.

Cel mai mult te sperie ideea de a avea o problemă în privința ținutei: te temi să nu ți se ridice fusta, să nu ți se rupă tocul sau toarta poșetei ori să se rupă cureaua pantalonilor. Disciplina ta este demnă de respect, însă merită tot acest stres? După cum știi, gura lumii nimeni nu o poate închide, iar dacă va fi să fii pusă în fața unei situații ușor penibile nu este un capăt de lume.

4. Păcăleala te face să te simți cel mai rău, iar angoasa ta cea mai mare legată de aparițiile în public este să nu „ți-o furi” de la cineva. Eviți să faci glume și chiar să râzi la glumele altora, tocmai pentru a nu fi luată în vizor. Îți cântărești fiecare cuvânt, nu care cumva să spui ceva greșit și vorbele tale să fie motiv de amuzament.

Tu te regăsești în descrierea de mai sus? Ce alte motive te fac să te simți penibil în public?

Articolul urmator
TU ești stăpâna propriilor vise! 12 moduri prin care să-ți învingi coșmarurile din timpul nopții
TU ești stăpâna propriilor vise! 12 moduri prin care să-ți învingi coșmarurile din timpul nopții
Alege bomboanele preferate si afla unde este sufletul tau pereche
Incepe quiz
Alege bomboanele preferate si afla unde este sufletul tau pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.