Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul simplu care îţi spune ce fel de femeie eşti

Ionelia Olteanu

Fiecare femeie îşi doreşte să se descopere şi să se cunoască mai bine pe sine, înainte să interacţioneze cu cei din jur. Există foarte multe mijloace prin care ea poate face acest lucru, de la cărțile de dezvoltare personală până la teste interactive de pe internet. Indiferent dacă rezultatele lor sunt sau nu realiste, reuşesc într-o măsură să contureze unele trăsături ale personalităţii.

Florile sunt cele care îţi stau la dispoziţie dacă vrei să afli ce fel de femeie eşti. Trebuie doar să o alegi pe cea preferată dintre cele 4! Citește apoi rezultatul și vezi dacă te identifici!

Încearcă testul simplu care îți spune cât ești de puternică

Alege floarea ta preferată din imaginea de mai jos!

trandafir

echinacea

gherghina bujor

Iată rezultatele testului:

1. Trandafirul

Dacă floarea ta preferată este trandafirul, se poate spune că ești un fel de „Regina Mamă”. Îţi iei foarte în serios acest rol, tocmai de aceea te asiguri de faptul că oferi cea mai bună educaţie copiilor tăi, pe care îi pregăteşti temeinic pentru viaţă. Reprezinți un model pentru ei şi un exemplu de putere. Nu îţi plac oamenii care nu au stabilitate, dar eşti o fire generoasă şi empatică, aşa că poţi să mai înţelegi unele scăpări.

Trandafirul este simbolul frumuseţii şi al delicateţii feminine. Atunci când îi este acordată o atenţie deosebită, trandafirul îl recompensează pe cel care a avut grijă de el înflorind şi emanând un parfum minunat.

Cel mai mult în viaţă îţi place să îţi foloseşti cu înţelepciune puterea, productivitatea şi să fii responsabilă. Eşti caracterizată de o generozitate cum rar se întâlneşte şi eşti predispusă spre cooperare şi chiar compromis atunci când e cazul.

2. Echinaceea

Potrivit simbolului acestei flori, te poţi numi „Mama Pământului”. Eşti pasionată de tot ceea ce înseamnă natură şi mediu înconjurător şi îţi place să îi înveţi pe alţii despre sustenabilitate şi stil de viaţă sănătos. Compasiunea care te caracterizează va conduce generaţiile următoare pe calea cea bună.

Echinaceea este asemănătoare cu margareta şi se poate găsi într-o varietate de culori, de la alb până la purpuriu. Este o plantă care contribuie la întărirea sistemului imunitar şi luptă împotriva răcelii sau gripei.

Deviza ta în viaţă este să faci tot ceea ce îţi stă în putere pentru o schimbare în bine a lumii, iar cuvântul care te defineşte este „speranţă”. Te vei implica total într-o activitate care îţi face plăcere, chiar dacă îți sacrifici timpul, energia sau banii. Investeşti tot ce e nevoie pentru a face o diferenţă.

femeie langa flori

3. Gherghina

Eşti ca o gură de aer proaspăt pentru cei din jur. Te pasionează viaţa şi eşti o fire creativă, căreia îi place să încalce regulile existente şi să inventeze altele noi. Independenţa şi libertatea te caracterizează şi lupţi din răsputeri pentru a-ţi îndeplini visurile, la care vei ajunge uşor pentru că eşti deschisă la minte.

Principiul după care te ghidezi în viaţă se bazează pe spargerea barierelor care limitează omul să îşi pună în valoare calităţile. Îţi place dreptatea şi reuşeşti să îţi dai seama atunci când te laşi condusă de sentimente negative, așa că iei imediat măsuri.

4. Bujorul

Dacă floarea ta preferată este frumosul bujor, află că eşti o fire care emană feminitate prin toți porii, fără prea mare efort. Ai capacitatea de a te adapta foarte uşor în orice mediu şi nu îţi place să faci mofturi sau să emiți pretenţii. Te distingi de ceilalţi printr-un suflet bun şi îţi place să îi faci pe cei din jur să zâmbească, oferindu-le mici atenţii.

Atunci când cineva are nevoie de un sfat sau de o vorbă bună, apelează cu încredere la tine pentru că ştii să asculţi şi să împărtăşeşti din experienţa ta celorlalţi. Te simţi bine oriunde, iar garderoba pe care o ai te ajută de fiecare dată să ieşi în evidenţă şi să îţi etalezi feminitatea.

Ţelul tău în viaţă este să îi ajuţi pe ceilalţi, pentru că ştii cât de important este să îţi oferi sprijinul când cineva are cea mai mare nevoie. Nu se ştie când te vei afla şi tu într-o astfel de situaţie!

Gingăşia fiecărei flori te îndeamnă să te cunoşti mai bine şi să afli lucruri pe care, poate, până acum nu le ştiai. Tu ce floare eşti?

Surse foto: Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!