Testul Soarelui îți va arăta latura ta ascunsă

Testul Soarelui îți va arăta latura ta ascunsă

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Formele și figurile pot spune multe lucruri despre latura noastră ascunsă. Testele de psihologie relațională îți pot dezvălui aspecte pe care nu le știai până acum despre tine și care te pot surprinde prin acuratețe.Testul Soarelui tocmai din această categorie face parte.

Soarele a avut un loc special în religie și cultură de-a lungul istoriei omenirii. Deși a avut diverse interpretări și forme de-a lungul timpului, acesta rămâne unul dintre cele mai importante simboluri din viața unei persoane. În cele ce urmează, te sfătuim să te relaxezi, să închizi pentru câteva secunde ochii, să te uiți la cele 8 forme ale Soarelui și să alegi imaginea care te atrage cel mai mult. După ce ai făcut acest lucru, citește interpretarea de sub imagine.

Testul Soarelui îți va spune lucruri noi despre tine!

colaj soare

Rezultate

1. Dacă ai ales acest soare, înseamnă că ești o persoană veselă și amuzantă, care iubește oamenii și fiecare detaliu al acestei vieți. Fiecare obstacol ce îți apare în cale este doar un alt motiv pentru a învăța ceva nou. Nu îți este frică de criticismul constructiv și îți menții veselia și respectul față de ceilalți chiar și în situații mai puțin plăcute. Cei din jur te văd ca pe o persoană de încredere, care are calități de lider.

2. Există doar două lucruri importante pentru tine în această viață: spațiul personal și respectul de la cei apropiați și de la familie. Ești mai mult introvertită decât extrovertită, însă acest lucru nu înseamnă că ești distantă față de persoanele din jurul tău, ci doar mai rezervată. Admiri trăsăturile simple la persoanele dragi, așa cum sunt onestitatea și bunătatea, și ești mereu acolo atunci când cineva are nevoie de tine. Din acest motiv, ar trebui să fii mai atentă la cei care te folosesc. Întotdeauna trebuie să ai încredere în al șaselea simț, deoarece doar acesta te poate ajuta să ieși din astfel de situații.

3. Ești o persoană deșteaptă, curioasă și curajoasă atunci când vine vorba de aventuri și cunoștințe. Onestitatea și transparența te fac să fii o persoană deschisă, care nu pune etichete celor din jur fără să îi cunoască suficient de bine. Ești un lider înnăscut și un ghid pentru ceilalți. Toată lumea se bazează pe simțul binelui și al răului pe care îl ai, dar și pe opinia ta înțeleaptă.

4. Ai o răbdare care provoacă invidie în jurul tău. Nu ții pică nimănui și nu te simți jignită foarte ușor. Ca persoană, ești extrem de matură și te gândești de o mie de ori înainte de a acționa. Din acest motiv, rareori greșești în deciziile pe care le iei. Deși dragostea și sentimentele sunt importante pentru tine, acestea rămân oarecum în spate atunci când mintea ta rațională și inteligența preiau controlul.

5. Îți place să îți setezi noi țeluri și faci orice pentru a le atinge. Totuși, uneori acestea te pot depăși. Această viață nu îți ajunge pentru a îndeplini tot ce ți-ai propus. Dacă vrei ca cele mai mari dorințe ale tale să devină realitate, trebuie să le alegi doar pe cele care sunt importante pentru tine. Cei din jur te văd ca pe o persoană energică și perseverentă, care nu renunță niciodată. Din acest motiv, ești o influență pozitivă pentru ceilalți.

6. Îți place să îi ajuți pe cei din jur și pe cei care au nevoie de tine. Ești un fel de eroină, gata oricând pentru a salva lumea, dar și o sursă de inspirație pentru persoanele care te cunosc. Deși ești o persoană inteligentă, este mai bine să nu îți împărtășești toate gândurile cu cei din jur.

7. Trăsătura ta de personalitate specială este optimismul și faptul că mereu cauți noi modalități pentru a fi mai bună. Nu te descurajezi ușor și rămâi cu picioarele pe pământ în orice situație. Paharul tău este cu siguranță pe jumătate plin și din acest motiv toți cei din jur văd în tine un exemplu demn de urmat. Această abordare a vieții îți va aduce mult succes pe plan profesional, dar și o mulțime de prieteni care te iubesc. Ești o persoană deschisă, însă uneori preferi să te închizi în tine pentru a nu-i răni pe cei din jur. Acest lucru te ajută să îți selectezi prietenii mult mai ușor și să îi păstrezi doar pe cei care îți sunt fideli.

8. Ai o energie nemărginită și ești mereu în mișcare. Ai o mie de gânduri pe secundă, ceea ce te face să accepți toate provocările care îți apar în cale și să încerci lucruri pe care nu le-ai mai încercat până acum. Crezi în dragostea adevărată și abia aștepți să apară o persoană care să te ajute să îți trăiești viața la maximum. Tocmai acest lucru te face să fii o persoană cu țeluri mari, care nu trebuie să se lase distrasă de lucruri neimportante.

Dacă îți plac testele de personalitate, atunci trebuie neapărat să faci testul de 60 de secunde, dar și cel mai sinistru test, care îți spune exact cine ești.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Instinctele sunt mai puternice decat tine si Universul iti arata asta. Semne clare ca nu iti asculti intuitia
Instinctele sunt mai puternice decat tine si Universul iti arata asta. Semne clare ca nu iti asculti intuitia
Ce se ascunde in latura intunecata a personalitatii tale?
Incepe quiz
Ce se ascunde in latura intunecata a personalitatii tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.9 (15)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.