Nu Skin

Testul tatuajelor: alege unul și vezi ce spune despre tine

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Tatuajele sunt mai mult decât simple desene pe piele, sunt încărcate de simboluri, în special pentru cine le poartă și pentru cei apropiați. 

Putem spune, deci, că tatuajele sunt sacre, intime, devenind un mod prin care ne putem exprima stilul, dar și firea. În funcție de zona în care le facem, de mărimea, de stilul acestora și de ceea ce reprezintă desenul în sine, la prima vedere putem fi catalogate drept rebele, feminine sau chiar speciale. 

Iată ce spune tatuajul despre tine!

Alege una dintre cele patru tatuaje care te reprezintă și citește rezultatul mai jos. De obicei, prima imagine care îți sare în ochi este și cea corectă, așa că nu te gândi prea mult când faci alegerea.

 colaj tatuaje

1. Feminină și specială

Ai ales un tatuaj delicat într-o zonă pe care o poți face vizibilă doar atunci când dorești. Acest lucru arată că îți place să îi surprinzi pe cei din jurul tău cu alegerile pe care le faci, dar și cu stilul unic. O inițială executată într-un mod armonios te poate face extrem de specială și misterioasă. Toată lumea se va întreba a cui este inițiala respectivă, însă doar tu îi vei ști semnificația. O femeie feminină ca tine va alege întotdeauna un tatuaj plin de înțeles, dar care să arate și bine.

2. Inteligentă și discretă

Ai ales un tip de tatuaj pentru care majoritatea persoanelor inteligente optează. Mic și discret, acest tatuaj nu ți-a creat prea multe bătăi de cap și nu atrage atenția asupra ta. Orice persoană inteligentă ar face acest lucru. Un tatuaj mic și ascuns pe care puține persoane să îl poată vedea poate spune multe lucruri despre tine. Îți place să te evidențiezi prin stilul tău unic, și nu prin tatuaje. Pentru tine este mai important ce transmiți prin discuții și timp petrecut împreună, nu prin aparențe.

3. Sexi și senzuală

Ești o persoană care pune un foarte mare accent pe modul în care arată, iar acest lucru se poate observa și în alegerile tale ce țin de tatuaje. Ai ales un tatuaj care să arate bine într-un anumit context, un tatuaj care să îți sublinieze frumusețea trupului. Nu oricine s-ar fi putut gândi la un astfel de tatuaj, însă tu știi cum să îți evidențiezi senzualitatea chiar și printr-un astfel de simbol.

4. Rebelă și aventuroasă

Deși majoritatea femeilor se feresc de un tatuaj mare, care să le acopere o porțiune mare din trup, tu ai vrut exact opusul. Ai ales un tatuaj de o dimensiune considerabilă, care să te reprezinte. Ești o fire rebelă și nu îți place să urmezi ”turma”. Preferi să iei decizii pe cont propriu, iar acest lucru se poate vedea și în tatuajul ales. Ți-ai creat singură modelul unic, care să se potrivească stilului tău aventuros. Astfel, ceilalți nu vor vedea doar un desen, ci și o parte din sufletul tău imprimată pe piele.

Ce spune tatuajul ales despre tine?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta