Trandafirul zodiacului: e frumoasă, dar înţeapă!

Luni, 07.11.2016
de Andreea Baluteanu

Iubirea pentru un trandafir este periculoasă: petalele sale catifelate îţi vor fura inima fără ca tu să poţi să li te împotriveşti, dar „nimbul” de spini te va înţepa cu violenţă, demonstrând mai bine decât orice zicala că „dragostea doare”.

Aşa stau lucrurile şi cu sentimentele pe care le nutreşti pentru nativa-vedetă de azi: e frumoasă, plină de senzualitate şi de farmec, dar capabilă să te înţepe cu spinii săi de fiecare dată când vei îndrăzni să îi depăşeşti limitele! Descoperă trandafirul zodiacului în rândurile de mai jos!

Trandafirul zodiacului: femeia frumoasă, dar aspră

Nu te mai lăsăm să „fierbi” şi îţi deconspirăm cine este această femeie irezistibilă, dar periculoasă: e vorba despre nativa Scorpion!

Aşa cum trandafirul a fost încununat floarea-regină a zodiacului, graţie frumuseţii sale desăvârşite şi parfumului îmbătător, şi nativa din Scorpion are toate motivele să se numească cea mai bună iubită! Cu greu există femeie care să reprezinte o ameninţare faţă de puterea sa de seducţie: aşa cum trandafirul vrăjeşte de la prima privire, şi ea va pune stăpânire pe inima bărbaţilor, de la întâia ocheadă aruncată.

Deşi nu sunt cele mai frumoase din punct de vedere fizic (află aici care este nativa care se poate lăuda cu această titulatură), femeile născute în zodia Scorpion exercită o atracţie irezistibilă, care ţine de teritoriile ascunse ale misticismului, pe care ele îl adoră atât de mult. Nu te poţi opune şarmului său: privirea adâncă, pletele dese şi zâmbetul misterios te fac să îţi dai seama că posedă ceva aparte, care o transformă în „cea mai frumoasă dintre cele mai frumoase”.

Nu numai învelişul fizic le imprimă acestor femei asemănarea cu frumoasele flori, ci şi personalitatea lor! Atunci când un bărbat le va cuceri inima, se vor transfigura din cuceritoarele pline de sex-appeal în cele mai dulci şi mai romantice fiinţe. Nativa adoră să iubească şi se va dărui cu totul celui pe care l-a ales: atât timp cât bărbatul din viaţa ei va şti să preţuiască ceea ce are, nu va exista altul mai fericit decât el pe tot cuprinsul pământului.

Ca şi în cazul delicatului trandafir, lucrurile se schimbă atunci când rişti prea tare şi, în loc să îi omagiezi în stare de extaz petalele catifelate şi culoarea neasemuită, depăşeşti limitele nativei şi o răneşti. Precum un veritabil trandafir, ea va scoate la înaintare spinii neiertători: nu doar că cel care o supără se va înţepa în ei, dar va fi și urmărit multă vreme de amintirea durerii pe care a încercat-o.

Nu credem că mai este necesar să amintim că această femeie este maestra supremă a răzbunării. Te va distruge cu armele ei ascuţite, dar va avea grijă ca necazurile să persiste în viaţa ta multă vreme de acum încolo. Vei descoperi că, atunci când îţi e lumea mai dragă, acest trandafir păşeşte din nou în viaţa ta, însă fără a te mai lăsa să îi mângâi corola, ci înţepându-te cu spinii săi ucigaşi.

Nu ne rămâne decât să te sfătuim, în cazul în care printre prietenele tale cele mai bune se numără şi trandafirul zodiacului, să ai mare grijă cu frumuseţea sa periculoasă. Iar dacă eşti chiar tu născută sub acest semn astrologic privilegiat, te rugăm să ai milă de cei care îndrăznesc să te supere şi să le arăţi că şi maiestuoşii trandafiri pot fi iertători.

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (27)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!