Trei zodii care acceptă orice

Trei zodii care acceptă orice

Redactor Andreea Baluteanu

Există semne zodiacale pe care ştim bine că nu trebuie să le supărăm sub nicio formă, deoarece pot dezlănţui asupra noastră un adevărat Iad! De partea cealaltă, există şi zodii care întruchipează parcă bunătatea zânelor din poveşti şi pentru care „nu” este un cuvânt absent în vocabular!

În timp ce oamenii din jur se simt binecuvântaţi doar pentru că sunt în preajma lor, aceste semne zodiacale suferă de multe ori din cauza toleranţei lor excesive şi deseori ajung în situaţii delicate, doar pentru că nu reuşesc să stabilească nişte limite ferme!

Cele trei zodii care acceptă orice

Rac

Racul, semnul zodiacal care suferă cel mai mult pentru cei din jurul său, se numără şi printre zodiile care nu reuşesc să le spună „nu” celor din jur. Mai ales dacă persoana care îi cere ceva se numără printre cei dragi nativei, Racul va merge „până în pânzele albe” pentru a-i face pe plac: nu sunt obstacole pe care să nu le depăşească pentru a se asigura că oamenilor la care ţine le este bine.

 

Desigur, această bunătate aproape supraomenească îi va costa mult pe nativi. În timp ce prietenii nu ştiu cum să mai mulţumească cerurilor că au întâlnit un om atât de special în viaţa lor, Racii vor atrage prin atitudinea lor şi suflete rău-intenţionate, profitoare. În faţa acestora, capacitatea lor uimitoare de a iubi şi voinţa de a sacrifica orice este interpretată drept „naivitate” şi transformată în defect.

Ce ar trebui să facă nativii din zodia Rac? Nu i-am sfătui niciodată să renunţe la bunătatea lor proverbială, dar credem că nu le-ar strica să mai încerce câteodată să încerce şi puterile magice ale cuvântului „nu”, mai ales în faţa celor care nu le merită toleranţa nemărginită.

Balanţa

Diplomaţia este principala armă a acestui semn zodiacal, astfel că ea va accepta multe înainte de a învăţa să spună „nu”! Balanţa este cel mai greu de supărat din tot zodiacul: trebuie să fii un adevărat coşmar uman pentru ca nativa să se înfurie şi să nu îţi mai accepte pretenţiile nejustificate.

Balanţele cred, mai presus de orice, în puterea armoniei şi în justeţea păcii universale. Ele depun eforturi neîncetate pentru a-şi împăca prietenii care s-au certat, aşa că nici nu este de mirare că vor accepta orice ca să prevină un conflict de-a dreptul inutil.

De partea cealaltă, spre deosebire de blajinul Rac, nativa din Balanţă va şti să spună „stop” la un moment dat şi va porni un adevărat torent de furie: nu faptele „ofensatorului” vor fi cele care o irită, ci propria sa conştiinţă, care consideră că este just să se enerveze. După ce va arunca cuvinte aspre în stânga şi în dreapta, nativa va reveni la politica ei de acceptare, tocmai datorită marii ei iubiri pentru pace, pe care a perturbat-o chiar ea şi pe care o vrea restaurată!

Vărsător

Paşnici şi relaxaţi, Vărsătorii (aproape) le întovărăşesc pe Balanţe atunci când vine vorba de instaurarea păcii mondiale! Ei nu acceptă orice dintr-un simţ justiţiar nativ, pentru că nu se lasă afectaţi atât de uşor de comportamentele omeneşti. Este greu să determini un Vărsător să îţi spună „Nu!” cu obstinaţie, pentru că acesta găseşte cu greu un motiv să se opună dorinței tale.

Probabil cel mai neobişnuit semn al zodiacului, Vărsătorul nu se lasă cu una cu două tulburat din relaxarea sa specifică. Poţi merge liniştită la el cu orice rugăminte, te va privi cu ochii săi ciudaţi, acvatici, şi îţi va împlini dorinţa fără nicio problemă (atât timp cât nu contravine unor interese înalte sau nu este imposibil de înfăptuit, deşi şi atunci ai câteva şanse de a-ţi vedea visul devenit realitate).

La fel de paşnici vor fi Vărsătorii şi în relaţiile lor personale, iar partenerii lor vor fi norocoşii cărora le vor accepta (aproape) orice. Ai grijă cu ei însă, deoarece, odată ce vei încălca limitele lor extrem de maleabile, te vei abona pentru o viaţă întreagă la indiferenţa lor: nu, nu te vor urî, dar nici nu vei mai avea nicio şansă de a fi primită în cercul lor intim de favoriţi. Însă îţi vor conferi în continuare iluzia că te plac (atunci când te bagă în seamă) şi că îţi acceptă orice!

Tu te numeri printre semnele zodiacale care acceptă orice? Descoperă aici şi zodiile care depăşesc uşor orice obstacol!

Articolul urmator
Părintele Vlad Pimen despre femeile care fac avort: "Se vor întâlni cu un hop în fața lui Dumnezeu. Îl întâlnesc pe propriul copil acolo, care e avocatul acuzării"
Părintele Vlad Pimen despre femeile care fac avort: "Se vor întâlni cu un hop în fața lui Dumnezeu. Îl întâlnesc pe propriul copil acolo, care e avocatul acuzării"
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă
Incepe quiz
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (60)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.