Trei zodii de femei demne: cu ele nu te pui!

Trei zodii de femei demne: cu ele nu te pui!

Redactor Andreea Baluteanu

Sunt zodii cu care nimeni nu se pune, din respect sau teamă. Aceste femei nu acceptă să fie tratate necorespunzător, îşi cunosc calităţile şi nu se înjosesc pentru nimic în lume. Demnitatea se numără printre valorile de la care nu se abat niciodată şi pe care le plasează mai presus de orice altă motivaţie în viaţă.

Descoperă cele trei femei demne ale zodiacului, care nu se vor lăsa niciodată tratate altfel decât merită!

Trei zodii de femei pentru care demnitatea este sfântă

Gemeni

Nativa din zodia Gemeni este respectată de toţi bărbaţii, dar stima de care se bucură nu este gratuită, ci provocată tocmai de demnitatea pe care această femeie o afişează în orice moment al vieţii. O Geamănă nu îţi va permite niciodată să o tratezi altfel decât merită, iar perfecta conştientizare a calităţilor sale îi va modela comportamentul: ştie cine e şi ce poate, iar tu nu îi vei putea altera nicicum încrederea în ea.

Inteligenţa nativei din zodia Gemeni este un alt motiv pentru care ea nu va renunţa niciodată la demnitatea sa. Atunci când percepi lucrurile din jur cu o acuitate care celorlalţi le lipseşte, îţi va fi imposibil să nu îţi conştientizezi valoarea! Însă nu afirmăm că nativa ar fi arogantă. Dimpotrivă, încrederea pe care o are în ea o împinge să se apropie de oameni, la început din curiozitate, apoi dintr-un veritabilă afecţiune.

Afectuoasă, comunicativă şi volubilă, Geamăna se transformă într-o statuie de gheaţă atunci când i-ai încălcat limitele. Fereşte-te să păşeşti greşit, pentru că demnitatea jignită a nativei o va determina să te elimine (nu pentru totdeauna, dacă îi conferi impresia că ţi-ai învăţat lecţia) din cercul ei de favoriţi. Iar viaţa fără farmecul exaltant al unei Geamăne este pustie şi dezolant de întunecată.

Leu

Ai cunoscut vreodată o regină adevărată care să exulte altceva decât demnitate? Noi nu! La fel stau lucrurile şi cu Leoaica! Conducătoare a junglei contemporane, nativa respiră demnitate prin toţi porii: este suficient să o priveşti cum păşeşte mândră, cu bărbia ridicată şi ochii strălucitori, pentru a te convinge că această femeie este deasupra tuturor.

În cazul Leoaicei, demnitatea nu rezidă din inteligenţă sau din percepţia fină a propriilor atuuri, ci este un dar cu care s-a născut. Orgoliul care poate trece uneori drept aroganţă și firea vulcanică şi zgomotoasă sunt trăsături care o propulsează undeva, pe un pisc semeţ, de unde muritorii de rând o pot admira şi ovaţiona.

Bineînţeles, nu este imposibil să lezezi stima unei Leoaice, dacă eşti un căţărător suficient de abil pentru a ajunge la nivelul înălţimii ei. Răneşte-i demnitatea şi vei face cunoştinţă cu temperamentul ei coleric. O poţi întrece în înălţime, dar îţi va fi imposibil să o „calci în picioare”. Suflet generos (sau mai degrabă memorie care preferă să uite imprudenţa ta), Leoaica te va ierta şi va pleca mai departe, cu demnitatea neatinsă.

Capricorn

Cu greu poţi găsi un semn la fel de implicat şi de ambiţios precum Capricornul. Femeia născută în această zodie va urca treptele vieţii profesionale cu o dexteritate de neîntrecut, dar se va descurca la fel de bine şi în viaţa personală. Secretul ei, pe lângă hotărâre şi seriozitate? Demnitatea pe care o ridică la rang de valoare fundamentală în viaţă.

Dacă la Gemeni demnitatea este născută din inteligenţa peste medie şi din concepţia propriei valori, iar la Leu din puternicul orgoliu, la Capricorn demnitatea este o consecinţă a ambiţiei. Nativa se preţuieşte pe sine şi îşi doreşte tot ce e mai bun pentru ea: se respectă şi aşteaptă ca şi ceilalţi să îmbrăţişeze cu la fel de mult patos atitudinea ei.

Desigur, vor exista suflete rătăcite care vor nesocoti demnitatea Capricornului şi care o vor insulta, în mod voit sau nu. Spre deosebire de mai iertătoarele semne de mai sus, femeia demnă a acestui semn va uita cu greu insultele, trădarea sau comportamentul urât al celor din jur. Dacă i-ai nesocotit firea, te poţi aştepta la o eternitate trăită sub conul nepăsării Capricornului, de unde nu vei mai ieşi decât în puţin probabilele cazuri în care va avea nevoie de tine.

Tu ce părere ai? Te-ai născut în zodia femeilor cu demnitate?

Articolul urmator
Povestea impresionantă a unei femei care a decis să lupte pentru viața ei! „Mi s-a spus că am cancer și am descoperit o forță interioară uriașă"
Povestea impresionantă a unei femei care a decis să lupte pentru viața ei! „Mi s-a spus că am cancer și am descoperit o forță interioară uriașă"
Stii sa pui barbatii pe jar?
Incepe quiz
Stii sa pui barbatii pe jar?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (138)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.