Trei zodii negre la suflet: fugi din calea lor!

Trei zodii negre la suflet: fugi din calea lor!

Redactor Divahair.ro

Sunt semne astrologice bune ca pâinea caldă, care transformă lumea într-un loc mai bun doar pentru că s-au născut în ea. Însă, pentru ca echilibrul să fie perfect, există şi zodii care au un suflet greu de cucerit, capabile să calce pe cadavre în drumul lor spre reuşită, pentru care sacrificiul este uneori o măsură necesară!

Descoperă mai jos care sunt zodiile cu un suflet negru, de care trebuie să te fereşti de acum încolo!

Trei zodii cu suflet întunecat: te regăseşti printre ele?

Fecioara

Fecioara s-a obişnuit probabil cu criticile la adresa ei, pentru că este considerată unanim cea mai rea zodie. Deşi nu considerăm că acest semn ar fi un „drac împieliţat”, faţada rece pe care nativa o afişează îi împiedică pe cei din jur să vadă altceva decât un suflet negru în ea. Desigur, în compania oamenilor dragi, şi Fecioara se încălzeşte considerabil, deşi păstrează o urmă din caracterul dificil care a făcut-o nesuferită multora.

 

Perfecţionismul este trăsătura de caracter din cauza căreia nativa a pierdut mulţi prieteni şi nenumăraţi iubiţi. E adevărat, se supune şi pe ea unor standarde înalte, dar testele draconice pe care le impune oamenilor apropiaţi îi determină pe aceştia să se teamă de „sufletul ei negru”. Nici sâcâiala constantă şi insistenţele nu o fac plăcută: atunci când e prost-dispusă, timpul petrecut alături de ea poate fi un adevărat calvar.

Ce o sfătuim pe această nativă? Să mai renunţe la pretenţiile sale şi să ia câteva lecţii de toleranţă: nu este nici pe departe atât de rea pe cât vrea să pară, iar sufletul ei se poate dezbrăca foarte uşor de „haina neagră” pe care ea i-a oferit-o.

Capricorn

Capricornul nu are un suflet negru... pentru cei care nu stau în calea lui. Dacă ai totuși ghinionul de a te împiedica la picioarele sale, pe când nativa mărşăluieşte victorioasă spre reuşită, şi îi întârzii chiar şi cu câteva secunde succesul, eşti condamnată la o viaţă dificilă, pentru că ea nu uită şi nu iartă.

 

Ambiţia nemăsurată a Capricornului i-a oţelit sufletul. Ea ştie foarte bine ce vrea de la viaţă şi i se pare inadmisibil gândul de a se opri pentru a cruţa un nefericit care i s-a abătut în cale. Ceea ce nu înseamnă că se va dezlănţui cu violenţă asupra ta doar pentru că i-ai întrerupt speech-ul triumfător pentru a-i oferi o cafea: te va privi cu răceală şi, deşi nu o va face conştient, pentru că nu îi stă în caracter să conceapă planuri de răzbunare, îţi va plăti cu aceeaşi monedă la următoarea întâlnire.

Ce să facă nativa pentru a nu mai fi considerată un suflet negru? Să înţeleagă că oamenii sunt mai importanţi decât planurile ei de dezvoltare personală! Poate că nu va reuşi niciodată să îi pună pe cei din jur înaintea ei (şi nici nu spunem că ar fi sănătos să o facă), dar mila şi altruismul îi vor purta sufletul din întuneric spre lumină.

Scorpion

În cazul acestei native, până şi numele oferit zodiei sădeşte teama în sufletul celor din jur! Cu toate acestea, multe din legendele înfiorătoare care circulă în jurul acestei zodii sunt pure fantezii! Să nu uităm totuşi că este vorba despre un semn de apă, supus emoţiilor mai mult decât ceilalţi „chiriaşi” ai zodiacului.

 

Cu toate acestea, nu putem afirma despre nativa din Scorpion că este o sfântă. Dimpotrivă! Apetitul ei pentru răzbunare o încadrează perfect la categoria „suflet negru”. Deşi pentru oamenii dragi, care evită cu precauţie să o supere, nativa poate fi o prietenă desăvârşită, pentru nefericiţii care i-au greşit, Scorpionul este întruchiparea lui Nemesis pe pământ. Poate că doar 25 de specii de scorpioni au capacitatea de a ucide omul, dar veninul nativei este fatal duşmanilor săi.

Ne învingem teama de a-i oferi sfaturi nativei şi sperăm să nu o provocăm, dar i-am recomanda să ia câteva lecţii de milă! Deşi vendeta i se pare cea mai naturală mişcare atunci când este rănită, ar fi mai bine să lase karma să îşi facă treaba şi să îmbrăţişeze o filosofie de viaţă pozitivă, care să îi „cureţe” sufletul negru.

Tu ce părere ai? Te încadrezi printre aceste zodii cu suflet întunecat?

Articolul urmator
Șapte povești reale cu fantome care te vor convinge să crezi în existența lor printre noi, muritorii
Șapte povești reale cu fantome care te vor convinge să crezi în existența lor printre noi, muritorii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (128)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.