Nu Skin

Trucul de două secunde care te face atrăgătoare în ochii bărbaţilor

Ionelia Olteanu

Orice femeie îşi doreşte să arate cât mai bine pentru a atrage atenţia bărbaţilor. Chiar dacă multe dintre noi cred că acest lucru este posibil doar dacă ar apela la bisturiu, ei bine, aflați că se poate și fără.

Uneori e nevoie de atât de puţine lucruri pentru a emana frumuseţe şi energie încât nici nu ne dăm seama. Este demonstrat ştiinţific faptul că oamenii frumoşi duc o viaţă mai bună. Bineîneţeles că nu este vorba doar despre frumuseţea fizică, ci şi despre spirit.

femeie increzatoare

Un truc care te face mai atrăgătoare este pe cât de simplu, pe atât de neașteptat: să nu te iei prea tare în serios, să... râzi de tine. Da, ai citit bine. Dacă ai capacitatea de a râde de tine vei deveni mai atrăgătoare instantaneu. Sigur ai trecut măcar o dată printr-o situaţie jenantă de care ai râs şi tu. Toţi am trecut prin astfel de experienţe şi este perfect în regulă să facem din asta un motiv de a râde.

Dacă râzi de tine înseamnă că accepţi cine eşti cu adevărat

Multe dintre noi ne simţim nesigure sau chiar jenate din cauza unor peripeţii prin care am trecut în trecut. Cu toate acestea, este absolut normal să fii imperfect- imperfecţiunile sunt cele care ne fac oameni. Astfel, ar trebui să încetezi să îţi mai faci griji şi să încerci să îi convingi pe alţii de valoarea ta, sau să îţi menţii o imagine ideală pentru tine. Important este să fii sinceră cu tine insăţi şi să te accepţi aşa cum eşti în ciuda defectelor. Acceptarea sinelui este esenţială pentru încredere şi nu vei putea să râzi de tine fără ca, mai întâi să fii în armonie cu tine însăţi.

Dacă râzi de propria persoană, cei din jur te vor plăcea mai mult

Deşi este posibil ca alţii să fie afectaţi de faptul că cineva râde de ei, chiar dacă nu a fost intenţionat, râzând de voi înşivă ar putea să aducă zâmbete pe faţa celor din jur. Nu îţi face griji dacă pierzi respectul celorlalţi, pentru că oamenii vor aprecia oricum atunci când tu eşti capabil să faci haz de necaz.

Nu e nevoie să te iei în serios de fiecare dată, râzi mai mult de tine şi de tot ceea ce ţi se întâmplă şi vei da dovadă de o extraordinară încredere în tine. Acest lucru este foarte apreciat, în special de bărbaţi.

femeie care rade

Încearcă să râzi de experienţele tale trecute, care pot fi o sursă foarte bună de glume

Este justificat faptul că nu este întotdeauna uşor să râzi de propria persoană în public. Ca să reuşeşti să faci asta fără a te simţi prost şi fără a considera că îţi răneşti orgoliul, începe cu experienţele trecute sau cu micile defecte din viaţa ta. Încearcă să te înţelegi mai bine şi să te gândeşti la lucrurile care nu îţi fac foarte bine. Gândeşte-te la unele greşeli din trecut pe care le-ai făcut, oricât de banale ţi s-ar fi părut la momentul respectiv.

În loc să te critici la nesfârşit, încearcă să întorci aceste greşeli în favoarea ta şi să le dai o notă pozitivă. Gândeşte-te la detaliile mici ale acestor experienţe de care mai râzi chiar şi astăzi, de fiecare dată când îţi aduci aminte.

Aminteşte-ţi că este uman să greşeşti şi că trebuie să te accepţi aşa cum eşti. O persoană cu defecte.

Se pare că este mai simplu decât crezi să fii atrăgătoare în faţa bărbaţilor, fără să apelezi la make-up sau la bisturiu. Faptul că reuşeşti să te accepţi aşa cum eşti şi că ai încredere în tine este una dintre cele mai apreciate calităţi care atrag atenţia unui bărbat.  

Sursa: Mystical Raven

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta