Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Testul sinelui: care este adevărata ta față?

Redactor Andreea Baluteanu

Ne alcătuim cu grijă o fațadă pe care o prezentăm lumii, pentru că dorim să părem mici avataruri ale perfecțiunii. Ne cumpărăm haine scumpe, investim în cosmetice de calitate ca să strălucim și urmăm cursuri de consiliere ca să avem cel mai potrivit comportament social. Cu toate acestea, de multe ori, nu avem nicio influență asupra a ceea ce ascundem în interior, a adevăratei noastre fețe.

Ți-am pregătit un test simplu, care îți va revela tocmai acest lucru: profunzimile sinelui tău! Ai curaj să te întrebi cum ești cu adevărat?

Testul sinelui îți dezvăluie cum ești tu cu adevărat!

Imaginează-ți că ai avea de ales între aceste două opțiuni: o casă frumoasă, superb mobilată, croită exact după cele mai detaliate pretenții ale tale, dar cu o priveliște urâtă, sau o casă urâtă, în care te doare sufletul să locuiești, dar cu o priveliște luxuriantă, exclusivistă. Pentru și mai multă inspirație, aruncă o privire asupra celor două imagini de mai jos!

testul sinelui

Acum apare adevărata provocare! Trebuie să alegi, dar cu o singură condiție: nu vei putea schimba nimic, nici acum, nici în viitor. Pentru ca testul să dea rezultate, și casa, și priveliștea trebuie să rămână nealterate. Ce ai alege?

Iată și rezultatele mai jos; așa ești tu cu adevărat!

Ai ales o casă urâtă, cu o priveliște frumoasă

Ne pare rău, dar, conform testului sinelui, ești o persoană superficială, pe care o preocupă foarte tare aparențele. Cum am ajuns la acest rezultat? Casa simbolizează sufletul tău, iar priveliștea, exteriorul, partea pe care o expunem lumii. Tu preferi să îi impresionezi și să provoci invidia celor din jur cu aparențe impecabile, dar adevărul este că ți-e teamă să privești în sufletul tău, pentru că nu ești prea sigură de ceea ce vei găsi acolo.

Investești în cele mai scumpe creme, ai mereu ținute bine puse la punct și un înveliș atent studiat, dar nu te-ai preocupat niciodată de interior, de micile plăceri care îți provoacă doar ție fericire, fără a avea rezultate și la exterior. Ești vanitoasă și ușor narcisistă, iar părerea pe care o ai despre ceilalți nu e prea bună; nimeni nu se ridică la înălțimea priveliştii tale! Nu uita însă că nu superbele împrejurimi de afară te definesc, ci casa în care locuiești, interiorul.

Vestea bună este că, spre deosebire de testul nostru, viața e mult mai tolerantă, iar aceste fapte pot fi schimbate. Începe să te îngrijeşti și de sinele tău, ascultă-ți intuiția și ține cont de propriile sentimente. În relația cu ceilalți, caută mai mult afecțiunea și mai puțin admirația. Acesta este secretul fragilei perfecțiuni!

Ai ales o casă frumoasă, cu o priveliște urâtă

Felicitări, tocmai ne-ai demonstrat că ai un suflet de aur! Ceea ce te interesează este să ai un psihic echilibrat, o inimă ușoară și plină de fericire și nu pui prea mult preț pe apariție, pe ambalajul exterior, artificial. Dacă testul sinelui asociază casa cu sufletul și priveliștea cu trupul, tu ai ales varianta câștigătoare: dacă nu poți fi desăvârșită și înăuntru, și afară, preferi să ai grijă de sinele tău.

În același sens, nu ești genul de persoană care să se lase ușor păcălită de aparențe. Știi prea bine că o priveliște exclusivistă nu presupune și o casă desăvârșită, iar grija excesivă față de exterior implică de multe ori o nesiguranță puternică în raport cu interiorul. Eviți persoanele cu o înfățișare ireproșabilă și cauți mereu umanul, ridurile care ascund trăiri sau firele albe de păr care subliniază experiența de viață.

Chiar dacă ai un suflet minunat, noi tot ne luăm libertatea de a-ți oferi un sfat! Continuă să nu te lași înșelată de aparenţe, dar nu comite greșeala de a considera că tot ce pare perfect la exterior e de fapt putred la interior, pentru că poți avea surprize!

Ție ți s-au potrivit rezultatele de la testul sinelui?

Surse foto: Istock, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta