Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Un bărbat trebuie să simtă aceste 5 lucruri, ca să se îndrăgostească

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Iubirea unui bărbat pentru tine ar putea dura veșnic, dacă știi care sunt resorturile tainice care îl fac să se îndrăgostească. Un adevăr simplu este acesta: trupul, inima și mintea sa trebuie să vibreze la unison, pentru ca el să te considere cu adevărat femeia vieții sale. Dar nu considera că iubirea este un lucru ușor.

iubiti

După prima etapă, când privirile voaste s-au întâlnit și ai simțit că este atras de tine, începe adevărata luptă de construire a unei relații. Și este important să știi toate trucurile acestei „lupte”, pentru că numai așa vei ajunge la intimitatea profundă care caracterizează marea dragoste.

Iubirea nu este un simplu dans romantic. Este o adevărată confruntare de gladiatori, în care trebuie să cunoști cele mai întunecate taine ale adversarului. 

Cele 5 lucruri care aduc dragostea în inima unui bărbat

1. Tu reprezinți cel mai sigur loc din lume pentru el 

Întreaga ta ființă este un refugiu pentru el, unde se simte protejat și lipsit de griji. Chiar dacă o ascunde cu grijă, în sufletul oricărui bărbat există un copil care are nevoie să fie îmbrățișat și ocrotit. Dacă nu simte siguranță alături de tine, un bărbat va pleca în cele din urmă, pentru că nu poți reprezenta un cămin pentru el. Dar dacă reușești să devii locul său sigur în acest univers, nu te va părăsi nicicând și vei avea întreaga sa afecțiune. Oricâte ispite vor fi în jurul său, se va întoarce mereu la tine. 

2. Vrea să se simtă ca un erou

Acest lucru necesită ca tu să arăți că te bazezi pe el și pe forțele sale, ori de câte ori ești în nevoie. Orice bărbat își dorește să simtă că femeia de lângă el are deplină încredere în forțele sale; acest lucru echivalează cu o dovadă de iubire pentru el. De aceea trebuie să înveți să-i apreciezi înțelepciunea sa unică, puterea și sprijinul său. Arată-i că este eroul tău, care te poate susține în orice situație, care te salvează din orice dificultate. Bărbații se îndrăgostesc de femeile care îi consideră eroii lor. 

3. Nu are nevoie de criticile tale, ci de laude

Cu un bărbat trebuie să aplici aceeași metodă ca și cu un copil, dacă vrei să se simtă cu adevărat apreciat. Prin urmare, laudă-i comportamentele pozitive și ignoră-le pe cele negative. Această formă de condiționare simplă poate fi începutul dragostei lui pentru tine. Nimeni nu vrea să fie criticat, dar bărbații își doresc mai mult decât orice aprecierea și lauda persoanei iubite. 

Nu folosi critica sau manipularea pentru a obține ceea ce îți dorești de la iubitul tău. Modul feminin de a influența este mai degrabă de a seduce decât de a constrânge. Bărbații sunt dornici să le fie recunoscute meritele, acasă și în public, dacă este posibil. Dacă duci o permanentă luptă de putere cu un bărbat, se va îndepărta încet-încet de tine. Dragostea lui va crește pe măsură ce se va simți mai prețuit de tine.

4. Latura sexuală este foarte importantă pentru un bărbat

În dragoste nu considera sexualitatea un lux, ci o bază necesară a iubirii unui bărbat pentru tine. Dacă nu-i oferi aceste delicii pe care le apreciază atât de tare, nu poți menține interesul său treaz pentru prea multă vreme. Dragostea este o comuniune deplină, trupească, mentală și emoțională. Un bărbat se poate îndrăgosti nebunește de tine dacă îi arăți că te bucuri de clipele petrecute în intimitate, că îți oferă o satisfacție completă. Eliberează-te de inhibiții, pentru că ele sunt o piedică în calea unei intimități depline și sănătoase. 

pasiune

5. Are nevoie să fii deschisă față de el și să-i spui ce simți

Împărtășește-ți temerile, durerea, dorințele și visurile cu el, arată-i umanitatea ta. El caută un loc în care toate emoțiile sale să fie acceptate, dar și o persoană care să-i vorbească deschis despre sentimentele sale. Dacă nu îți poți exprima și accepta propriile emoții, cu siguranță nu îl vei putea ajuta cu ale sale. Mulți bărbați nu își recunosc sentimentele și caută inconștient o femeie care să-i ajute să-și descopere emoționalitatea. Un bărbat se îndrăgostește de femeia cu care are o comunicare emoțională vie, deplină. Dezvoltă-ți propria inteligență emoțională, pentru a te putea conecta cu sufletul partenerului tău.

Surse foto: Unsplash, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (80)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!