Un tată le răspunde celor care spun că nu ar trebui să-și pupe fiul de 5 ani pe buze. "O să-l pup cât timp o să-mi permită"

Un tată le răspunde celor care spun că nu ar trebui să-și pupe fiul de 5 ani pe buze. "O să-l pup cât timp o să-mi permită"

Anca Marcus

Fiecare părinte este unic și încearcă din răsputeri să ofere ce e mai bun pentru copiii lui. Atâta timp cât cei mici sunt iubiți necondiționat și îngrijiți cu dragoste, misiunea este îndeplinită cu succes. Totuși, mai ales în online, oamenii se simt „datori” să-și împărtășească opinii despre metodele altora de creștere a copiilor, iar de această dată, subiectul discuției e unul înflăcărat: să sărutăm sau nu copiii pe buze? 

Cu siguranță aceasta este o practică comună, mai ales în primii ani de viață ai copiilor. Un pupic pe buze rămâne o expresie a afecțiunii și iubirii părinților pentru cei mici, un mod natural de a le arăta că îi iubim necondiționat. Iar odată cu trecerea timpului, acest obicei poate să dispară, pe măsură ce copiii cresc. 

Însă, pe cât e de comun, pe atât e de controversat. În mendiul online, discuțiile despre intimitate și limite personale, în contextul acestui gest de iubire, între părinte și copil, au generat dezbateri aprinse. Părerile sunt împărțite. Unii oameni consideră că pupatul copiilor pe buze poate crea confuzie în privința conceptului de intimitate și poate să le transmită copiilor mesaje neclare în ceea ce privește limitele personale și corpul lor. De asemenea, a apărut preocuparea că acest gest poate fi interpretat greșit și că ar putea avea repercusiuni emoționale sau psihologice pe termen lung.

Tom Leeds, pus la zid pentru că și-a pupat pe buze fiul de 5 ani 

Un tată deschis în manifestarea afecțiunii față de copilul lui a fost pus sub asediul criticilor aprinse ale mediului online, după ce și-a pupat fiul de 5 ani pe buze, într-un videoclip pe TikTok.  

„Dă-mi un pupic”, îi spune tatăl fiului său, Roman, într-un videoclip care a devenit viral și care de fapt era dedicat frumuseții ochilor lor albaștri, de oțel. Tom Leeds își dorea ca prin acele secvențe să le mulțumească celor peste 308.000 de urmăritori ai lui pentru complimentele adresate culorii impresionante a ochilor lor. Dar laudele din online s-au transformat rapid în indignare din partea unor privitori care argumentează că „pupicul” celor doi încalcă „regulile” masculinității. 

@tom_leeds Replying to @Malpihon thank you! they are real, no filters here. #fyp #foryou #foryoupage #xyzbca #xuhuong ♬ original sound - Tom

 A urmat un val de comentarii negative 

 „Sunteți minunați, amândoi, dar nu-l săruta pe buze”, i-a scris un urmăritor. „Regula bărbaților, nu pupi băieții pe buze”,  „Nu ar trebui să-l săruți din cauza bacteriilor din gura ta”, sunt alte două comentarii critice la adresa lui Tom Leeds. După ce a observat unele reacții negative primite de videoclipul său, Tom a început să-și apere alegerile sale de părinte. 

Mă îngrijorează că asta te deranjează. Îmi voi pupa fiul, copilul meu de cinci ani, pe buze, cât timp consider că e necesar și cât timp îmi va permite, bine? Pentru că îl voi iubi cu toată ființa mea și e cel mai bun prieten al meu. Și, probabil, într-o zi, nu va mai vrea asta. Și probabil că nu va mai vrea să aibă prea mult de-a face cu mine. Așa că în acest moment voi rămâne așa cum sunt."

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound - Tom

Leeds nu este singurul părinte care a fost criticat pentru acest gest 

Actrița Hilary Duff, în vârstă de 35 de ani, a îndurat un infern online în 2017 pentru că și-a pupat pe frunte fiul în vârstă de 4 ani.

De asemenea, campionul de fotbal Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, a fost supus unor critici similare atunci când și-a pupat tot pe frunte fiul de 11 ani în timp ce filma seria sa documentară „Tom vs. Time”, în 2018.

Și, asemenea figurilor importante de la Hollywood, Leeds pare să fie total nepăsător în fața acestor comentarii negative. 

Surse foto: pexels.com

Surse articol: nypost.com, boredpanda.com

Articolul urmator
Maica Antonia vorbește despre pașii pe care orice credincios trebuie să-i urmeze pentru purificarea sufletului. „Lui Dumnezeu trebuie să îi vorbim cât mai simplu, ca un copil"
Maica Antonia vorbește despre pașii pe care orice credincios trebuie să-i urmeze pentru purificarea sufletului. „Lui Dumnezeu trebuie să îi vorbim cât mai simplu, ca un copil"
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.