Vezi când îţi merge cel mai bine în funcţie de fazele lunii

Marţi, 23.08.2016
de Andreea Marinescu

Ştiai că Luna nu influenţează doar mareele, ci are un efect şi asupra destinului tău? Dacă în civilizaţiile antice fazele Lunii erau folosite pentru a determina momentul propice pentru activităţile agricole, oamenii şi-au dat seama că poziţia Lunii îi ajută, de asemenea, să identifice momentul oportun pentru a lua anumite decizii.

Iată cum îţi pot influenţa fazele Lunii destinul şi află când îţi merge cel mai bine!

Luna nouă

Luna nouă, atunci când se află în umbra Pământului şi nu este vizibilă pe cer, poate aduce  cu sine un nivel scăzut de energie.  Totodată, poţi profita de această fază a Lunii pentru a căpăta o perspectivă mai bună asupra planurilor tale de viitor sau pentru a prioritiza dorinţele pe care le ai. Concentrează-ţi atenţia asupra noilor începuturi şi gândeşte-te la o posibilă strategie care să îţi permită să ajungi acolo unde îţi doreşti.

Luna în creştere

Dacă atunci când te uiţi pe cer şi vezi luna sub formă unui “D” mare şi luminos, atunci ai o lună în creştere. Este momentul ideal pentru a demara schimbările pe care le plănuieşti sau un proiect nou. De exemplu, dacă te afli în căutarea unui nou job, te gândeşti să îţi reînnoieşti abonamentul la sală sau chiar să începi o dietă în funcţie de fazele lunii, acum este momentul ideal.  Luna în creştere apare la două săptămâni după Luna nouă şi este considerată un moment de bun augur pentru succes, curaj, noroc, sănătate şi lărgirea cercului de prieteni.

Luna plină

Luna plină a fost considerată dintotdeauna o etapă plină de magie şi semnalează momentul când incertitudinile sunt înlocuite de lucruri concrete, iar conjuncturile încurcate ajung la o concluzie. Revizuieşte schema mentală pe care ai făcut-o în faza de Luna nouă şi aruncă o privire asupra progresului înregistrat până acum. Luna plină te încurajează să îţi exprimi gratitudinea pentru ceilalţi, dar şi să iei deciziile pe care le-ai tot amânat. De multe ori, situaţiile tensionate tind să se precipite în apropierea Lunii pline, oferindu-ne imboldul de care avem nevoie pentru a demara o schimbare sau de a lăsa în urmă anumite lucruri din trecut care ne încetinesc evoluţia. Concentrează-ţi rezervele de energie în scopuri pozitive şi nu va trece mult până când vei putea observa o schimbare!

Luna în descreştere

Odată ce ai reuşit să iei deciziile dificile, perioada dintre Luna plină şi Luna nouă – numită şi luna în descreştere – este momentul ideal pentru a te elibera de balast. Fie că este vorba de emoţii, gânduri sau prietenii toxice, Luna în descreştere îţi aduce claritatea în gândire de care ai nevoie pentru a-ţi simplifica viaţa. Luna în descreştere nu este considerată un moment oportun pentru a începe proiecte noi, dar îţi oferă energia necesară pentru a le aduce pe cele deja începute la bun sfârşit.

Tu resimţi influenţa Lunii asupra stării tale de spirit? Cum se manifestă în cazul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (9)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!