Vor să facă închisoare pentru iubirea lor: O mamă şi fiul ei s-au îndrăgostit şi sunt judecaţi pentru incest

Marţi, 16.08.2016
de Bianca Geica

„Ne-am ţinut de mână, apoi am început să ne sărutăm şi, fără să ne dăm seama, lucrurile au scăpat de sub control”, mărturiseşte cu nonşalanţă Monica Mares, o femeie în vârstă de 36 de ani din New Mexico, Statele Unite, care riscă să facă închisoare pentru că are o relaţie cu fiul ei de doar 19 ani, Caleb Peterson. 

 

Pare un scenariu de film, nu-i aşa? Ei bine, povestea de dragoste dintre Monica şi fiul ei este cât se poate de reală. Relaţia lor este atât de puternică, încât amândoi sunt dispuşi să petreacă 18 luni în arest dacă asta înseamnă că la final vor putea fi împreună fără să mai fie judecaţi. Te întrebi oare cum este posibil ca o mamă să fie atrasă de copilul pe care l-a purtat în pântece 9 luni? Ei bine, Monica l-a adus pe lume pe Caleb la doar 16 ani şi, pentru că nu avea cum să-l crească, l-a dat imediat spre adopţie. Abia anul trecut cei doi s-au regăsit şi, aşa cum afirmă Monica, s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt la prima vedere!

 

„Când mi-am văzut fiul prima oară, anul trecut, de Crăciun, am fost atât de fericită, încât l-am îmbrăţişat puternic. A fost dragoste la prima vedere, dar prima oară a fost vorba de acea dragoste specifică dintre mamă şi fiu. Câteva zile după această regăsire, el a hotărât să vină să locuiască cu mine”, a dezvăluit Monica Mares pentru DailyMail.co.uk. Ea mai spune că la început nici prin gând nu i-a trecut, la acea vreme, că ar putea avea o relaţie de dragoste cu fiul ei şi susţine că nici nu ştie în ce moment lucrurile au luat o asemenea turnură. „Aveam fluturi în stomac de fiecare dată când îl vedeam. Fiindcă nu l-am crescut eu în toţi anii ăştia, am ajuns să-l privesc ca pe un potenţial iubit şi, uite aşa, fără să-mi dau seama şi fără să-mi doresc acest lucru, m-am îndrăgostit de el”, a continuat femeia.

Te întrebi oare cum a reacţionat Caleb când a aflat că cea care l-a adus pe lume este îndrăgostită de el? „I-am spus: «Ştiu că sunt mama ta și tu eşti fiul meu, dar trebuie să-ţi spun ceva. Cred că încep să mă îndrăgostesc de tine.» El mi-a răspuns: «Şi eu la fel, dar mi-a fost teamă să-ţi spun pentru că nu ştiam cum o să reacţionezi»”, a mărturisit Monica despre momentul în care a aflat că şi fiul ei îi împărtăşeşte sentimentele.

 

Mares spune că Peterson este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în ultimii 19 ani şi are de gând să-şi petreacă tot restul vieţii alături de el, indiferent de consecinţe. Amândoi sunt dispuşi să facă 18 luni de închisoare, întrucât în New Mexico incestul este pedepsit prin lege. Cei doi au fost arestaţi pe 25 februarie, însă au fost eliberaţi pe cauţiune, iar acum soarta lor va fi decisă în septembrie, în instanţă. Deocamdată, Monica nu mai are voie să-şi vadă copiii şi îi este interzisă orice apropiere de Caleb, fiul/iubitul ei.

Deşi şi-ar fi putut trăi povestea departe de ochii lumii, Caleb şi Monica au acceptat să discute cu jurnaliştii despre relaţia lor, pentru a atrage atenţia asupra atracţiei sexuale genetice, care apare la jumătate dintre adulţii care îşi regăsesc rudele după mult timp, la maturitate.

Tu ce părere ai despre această poveste scandaloasă de dragoste dintre Monica Mares şi fiul ei, Caleb Peterson?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!