Workshop de tunsoare pe care nu trebuie sa-l ratezi!

Workshop de tunsoare pe care nu trebuie sa-l ratezi!

Redactor Divahair.ro

Jean-Baptiste Mazella, Dennis Taeldeman si Dove Palmer revin in Romania, la invitatia celor de la Alfaparf Cosmetics parte a Eternal Group.

Avem deosebita placere de a te invita la un eveniment maraton de tunsoare care se va desfasura pe o perioada de trei zile in Bucuresti in data de 10,11,12 august la Phoenicia Grand Hotel situat in Alexandru Serbanescu nr.2

  
*Tehnica este baza fundamentala a oricarui rezultat de exceptie*

Mazella&Palmer ofera 20 de ani de educatie si experienta profesionala. Alaturi de ei s-au format si au lucrat stilisti binecunoscuti in lume ce si-au imbunatatit cunostintele cu o noua directie tehnica si creativa.

Intr-o combinatie extraordinara de viziuni si culturi, stilistii Jean-Baptiste Mazella (de origine franceza) si Dove Palmer (de origine britanica) au lucrat ca directori de creatie pentru Sasoon inainte de a crea un duo inedit, "Mazella&Palmer".

  
Ei aduc un nou dinamism in tendintele internationale de coafare a parului, care are la baza cei 20 de ani de experienta in predarea si aplicarea tehnicilor de styling in salon, si care imprima o directie inovatoare si creativa asupra tehnicilor utilizate.

Intalnirile cu ei sunt intotdeauna un adevarat spectacol, cu tehnici de stil si coafuri extrem de elaborate, dar si cu rezultate de o frumusete ireala.

Cursul va consta in demonstratii si hands-on ale elementelor de baza in tehnica de tunsoare: linie, graduare orizontala si graduare verticala.

Combinand tehnicile de tunsoare pe cele trei forme clasice: rotund, patrat si triunghi si, folosind deconectarea si liniile pe forma capului, vei invata sa realizezi un numar nelimitat de look-uri care nu doar ca vor creste incasarile salonului, dar iti vor si amplifica potentialul creativ.

Programul detaliat al cursului se gaseste pe pagina de facebook a Alfaparf Romania iar inscrieri pentru locurile limitate se fac la telefon: 0727377689.

Mazella&Palmer - Not just how to cut hair, but why.

www.alfaparf.ro
www.facebook.com/AlfaparfRomania

Articolul urmator
Vacanță în Cinque Terre: la ce să te aștepți în una dintre cele mai frumoase destinații turistice
Vacanță în Cinque Terre: la ce să te aștepți în una dintre cele mai frumoase destinații turistice
Ce tunsoare ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce tunsoare ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.