Xiaomi Mi 9T Pro este cel mai bun telefon mid-range pe care ți-l poți lua

Redactor Divahair.ro

Xiaomi Mi 9T Pro este un telefon impresionant, cu un procesor emblematic în interior și o cameră pop-up interesantă, care îți permite să te bucuri de un ecran complet neîntrerupt.

Avantaje:

  • Design minunat
  • Extrem de rapid
  • Preț incredibil

Dezavantaje:

  • Android-ul Xiaomi nu este grozav
  • Camera foto a Pixel 3a este în mod marginal mai bună

telefon-Xiaomi-Mi-9T-Pro

Xiaomi Mi 9T este un telefon mid-range care impresionează prin echilibrul atent al componentelor de calitate, designul excelent și prețul plăcut. La momentul actual, poți găsi Xiaomi Mi 9T chiar și la prețul de circa 2.000 lei , ceea ce îl face un telefon extrem de accesibil, în special pentru specificațiile pe care le oferă.

Numai ecran

Identic în design cu Mi 9T, Xiaomi MI 9T Pro este practic un ecran de la un capăt la celălalt. Telefonul vine cu un panou AMOLED de înaltă calitate, care măsoară 6,39 inci și, datorită unei camere selfie pop-up, nu are niciun fel de margini, rezultând un raport ecran-corp de 91,9%.

Xiaomi Mi 9T Pro se simte bine în mână, cu un senzor de amprentă încorporat direct pe ecranul în sine. Poți utiliza, de asemenea, camera selfie pentru a implementa deblocarea facială.

Marginile curbate din spate se pretează la un design elegant. Ansamblul camerei din spate abia iese din corp, deși dacă folosești carcasa livrată nu vei observa acest lucru în niciun caz. Fără a exagera, totuși, Pro poate fi un pic alunecos.

Ceva ce probabil îți va plăcea la Xiaomi Mi 9T Pro este includerea unei mufe pentru căști de 3,5 mm. Vei găsi, de asemenea, un slot pentru SIM și un slot și conector USC-C.
Bateria este generoasă la 4.000mAh, deși acest lucru adaugă greutate dispozitivului. Are 8,8 mm grosime și 191 g, așa că vei simți telefonul în buzunar.
Xiaomi Mi 9T Pro are o rezoluție Full-HD + pe ecran de 2340x1080 pixeli. Întinsă peste 6,39 inci, rezultă o densitate de pixeli ascuțită de 403ppi.

Procesorul este diferența cheie între Xiaomi Mi 9T Pro și Mi 9T standard. Snapdrgaon 855 de pe Xiaomi MI 9T Pro a promis și a și oferit o îmbunătățire reală și măsurabilă a performanței față de Snapdragon 730 de pe Mi 9T.
Dacă gaming-ul este o activitate preferată, versiunea Pro este o necesitate. Nu numai că are un procesor mai rapid și o grafică modernizată, ci există și un sistem de răcire din grafit cu opt straturi care te poate ajuta să disipezi căldura din interior.

Unul din avantajele Xiaomi Mi 9T Pro față de modelul standard este suportul pentru încărcare rapidă de 27W. Cu toate acestea, încărcătorul furnizat în cutie este de 18 W, așa că dacă vrei să profiți de încărcarea rapidă va trebui să scoți bani suplimentari din buzunar.

Xiaomi MI 9T Pro este dodat cu cameră AI cu lentilă triplă, la fel ca Mi 9T, ceea ce înseamnă un obiectiv Sony principal de 48 MP, care este însoțit de un teleobiectiv de 8MP și un obiectiv ultra-lat de 13MP. Acesta sunt capabile să capteze o cantitate foarte mare de detalii, dar în realitate vei obține imagini mai bune dacă îi permiți să folosească tehnologia de legare a pixelilor pentru a combina patru pixeli într-unul singur.

Camera selfie este demnă de remarcat de asemenea. Este aceeași cameră rotativă care se găsește pe Mi 9T, care folosește un mecanism aproximativ silențios, despre care Xiaomi spune că poate funcționa până la 300.000 de cicluri.
Xiaomi Mi 9T Pro rulează MIUI 10.3.1, care este o versiune personalizată a Android 9.0 Pie.

Xiaomi Mi 9T Pro - Verdict

În concluzie, Xiaomi Mi 9T Pro este mult mai mult decât te poți aștepta de la un telefon pentru prețul de puțin peste 2.000 lei. Da, există anumite probleme ușoare cu versiunea de Android de pe Xiaomi, însă pentru acești bani poate fi trecut cu vederea. Orice altceva – puterea, ecranul, camera foto, designul – este cu mult peste prețul cerut.

Articolul urmator Cum poți localiza un telefon: informaţii pas cu pas

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.