Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Zodia care seamănă cu pasărea Phoenix! Renaște din propria cenușă

Miercuri, 12.10.2016
de Alexa Galgau

Oamenii cu adevărat puternici sunt cei care, chiar și atunci când sunt puși la pământ de viață, reușesc să se ridice și mai sus decât înainte, demonstrând o capacitate extraordinară de a se pune pe picioare. Ei reprezintă o adevărată inspirație pentru persoanele din jurul lor și au calități de lideri care îi ajută să ajungă departe cu tot ceea ce își propun. Există mai multe zodii puternice, dar una singură este ca pasărea Phoenix, reușind să transforme orice obstacol în oportunitate și să renască din propria cenușă!

O zodie ca pasărea Phoenix

Zodia care ne aduce aminte de pasărea Phoenix este Capricornul, care nu cunoaște semnificația verbului „a renunța”. Nativii acestei zodii au o mulțime de calități care îi ajută să urce în ierarhia socială uimitor de repede. Totodată, ei au o forță interioară incomparabilă cu a altor zodii, fiind unul dintre cele mai puternice semne ale horoscopului.

Poate că reușitele cele mai mari din viața unui Capricorn sunt în sfera profesională, căreia i se dedică uneori mai mult decât ar trebui, în detrimentul familiei și vieții sociale în general. Nu există persoană mai responsabilă și mai ambițioasă decât Capricornul, care mai deține și marele avantaj al unei răbdări de oțel. Pas cu pas, el își plănuiește ascensiunea în domeniul care îl interesează și este capabil să aștepte ani în șir pentru a obține ceea ce și-a propus. Nici nu este de mirare că o mulțime de lideri sunt Capricorni, pentru că aceste persoane sunt capabile să ia cele mai înțelepte decizii pentru a obține profit.

Chiar dacă ajunge sus pe culmile succesului și eșecul nu este o opțiune pentru persoana născută în această zodie, este imposibil să nu apară și obstacole, uneori unele serioase, care par imposibil de trecut. Atunci când se „prăbușește” și are de-a face cu o criză, Capricornul nu se lasă învins și nici măcar nu este deziluzionat. Deși inițial este șocat de faptul că lucrurile nu merg așa cum vrea, el are întotdeauna un plan de rezervă sau chiar mai multe, la care apelează în vremurile negre. Să nu uităm nici faptul că nativul gândește creativ atunci când trebuie să rezolve o problemă, datorită inteligenței sale remarcabile. Chiar dacă în relațiile cu ceilalți este mai degrabă conservator, atunci când vine vorba de afaceri, el reușește să găsească o nouă cale de fiecare dată când dă peste o fundătură. De aceea spunem că se aseamănă cu pasărea Phoenix: este capabil să renască din propria sa „cenușă” și chiar să ia o formă și mai frumoasă, devenind mai bun și mai priceput la ceea ce face. 

Capricornul nu este puternic doar în viața profesională, ci și în cea personală. În relațiile cu ceilalți, are foarte mult de câștigat din faptul că își alege prietenii cu foarte mare atenție. Este o zodie rece și analitică, preferând să fie singur decât să fie înconjurat de oameni falși sau superficiali. Atât în prietenii, cât și în dragoste, Capricornul este extrem de selectiv, ceea ce reduce cu mult șansele ca el să sufere mari dezamăgiri. Cu toate acestea, atunci când se întâmplă, Capricornul este una dintre zodiile care își iau adio și nu mai reiau legătura cu persoana care a greșit. 

Inițial, nativul este șocat atunci când este trădat, pentru ca mai apoi să fie furios. Această furie rece este cea care îl face să devină o adevărată pasăre Phoenix. Nativul nu acceptă ideea să fie dărâmat de cineva și se reface surprinzător de repede, parcă ambiționându-se să le arate celor care l-au trădat că nu au reușit să îi facă un mare rău.         

Capricornul este o zodie care se remarcă prin demnitatea excepțională pe care o are în absolut orice situație. Pentru el, ceea ce e în trecut trebuie să rămână în trecut, dar aceasta nu înseamnă că iartă, ci doar că nu își mai bate capul cu problemele respective, mai ales dacă sunt deja încheiate. Nu este o fire nostalgică sau predispusă la depresie. Dimpotrivă, are un psihic solid și o minte orientată către viitor. 

Din acest motiv, spunem că zodia Capricorn este întocmai ca o pasăre Phoenix, care nu cunoaște înfrângerea, devenind tot mai frumoasă de fiecare dată când renaște din propria cenușă!

Descoperă și 10 lucruri pe care doar zodia Capricorn le înțelege!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (54)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!