Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Zodia care suferă de complexul lui Dumnezeu

Victoria Dragan

Cu siguranță ai întâlnit cel puțin o dată în viața ta pe cineva care credea că are întotdeauna dreptate, care nu accepta cu ușurință opiniile celor din jur. Ai catalogat-o drept îngâmfată și orgolioasă, dar adevărul este că oamenii care se comportă astfel suferă de complexul lui Dumnezeu. Pe de-o parte, au parte de avantaje în viață, dar pe de altă parte, suportă o cădere dureroasă atunci când se lovesc de realitate.

Descoperă în ce zodie se nasc oamenii care suferă de complexul lui Dumnezeu!

Semnul astrologic care se crede Dumnezeu pe pământ

Nu este greu să depistezi în jurul tău pe cineva care se crede Dumnezeu pe pământ, mai ales când ai parte des de „minunile” pe care le face. Oamenii care suferă de acest complex au impresia că ceilalți le sunt inferiori și că doar ei merită să primească titlul de lider. Nu spune nimeni că nu știu să se afirme în grupurile pe care le frecventează, însă atitudinea lor de zei scoate pe oricine din sărite.

Cei dominați de acest complex de superioritate sunt posesivi, greu de înduplecat și egocentriști. Au impresia că lumea se învârte în jurul lor și că nimeni nu poate să facă ceva mai bun ca ei. Dacă știi o astfel de persoană, cu siguranță ești de acord că această titulatură o merită doar nativii zodiei Leu.

Reprezentații acestui semn zodiacal nu recunosc că au greșit nici măcar atunci când li se oferă dovezi clare. Tot mai găsesc ei ceva de care să se agațe pentru a supraviețui năpastei care a căzut pe capul lor. Urăsc să pară vulnerabili în fața celorlalți, așa că se vor da peste cap pentru a salva aparențele. Vor suferi în tăcere, astfel încât imaginea lor bună să rămână intactă.

Nici nu te gândi să tratezi cu indiferență un nativ născut în această zodie. El se așteaptă să fie pus pe un piedestal și chiar să te închini în fața lui, la fel cum o faci în fața lui Dumnezeu. Are nevoie să primească atenție constant, altfel vei deveni dușmanul lui.

Dacă ai impresia că vei reuși vreodată să pui un nativ al zodiei Leu cu botul pe labe, te înșeli. El se pricepe să îi manipuleze și să îi conducă pe cei din jur, astfel că nu există nicio șansă ca altcineva să îl trateze în același mod.

Complexul lui Dumnezeu este greu de tratat, astfel că, în loc să vezi partea negativă a temperamentului nativilor, mai bine te concentrezi pe cea bună. Nicio altă zodie nu este la fel de generoasă precum Leii, astfel că te vei simți specială în compania lor. Important este să le arăți apoi cât de mult apreciezi gesturile lor frumoase.

Tu ce crezi? Chiar se cred nativii zodiei Leu o divinitate pe pământ?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!