Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Zodii care au ”atingerea lui Midas”

DivaHair

Regele Midas a devenit legendar datorită abilităţii sale ieşite din comun: acesta putea transforma orice în aur, printr-o simplă atingere.  În prezent, “atingerea lui Midas” se referă mai mult la oamenii care pot transforma orice idee într-o afacere profitabilă. Deşi fiecare dintre noi poate avea o idee care să îl facă milionar peste noapte, puţini dintre noi reuşesc acest lucru. Explicaţia? Este nevoie de puţin mai mult decât inspiratie pentru a reuşi în afaceri, însă trei dintre zodii par să fi desluşit deja tainele artei de a scoate profit din orice.

Citeşte în continuare şi vezi dacă te regăseşti în zodiile care pot găsi oportunităţi de a face bani chiar şi în vremuri de criză!

Taur

Nativele din Taur nu împrumută doar încăpăţânarea, dar şi forţa interioară a animalului care le guvernează constelaţia: două ingrediente care le asigură succesul în orice şi-ar propune! Nativele din Taur îşi vor urma întotdeauna visurile şi nu vor renunţa în faţă adversităţilor  - în cel mai rău caz, micile obstacole contribuie şi mai mult la păstrarea motivaţiei de a reuşi. Rezistența, determinarea, dar şi gândirea pozitivă care îi caracterizează pe Tauri fac din nativii acestei zodii un lider de excepţie. Aşadar, dacă te gândeşti să pui bazele unei afaceri, asigură-te că un partener în zodia Taurului nu îţi lipseşte pe lângă un plan solid de business!

Vărsător

Cu originalitatea şi ambiţia care îi caracterizează, Vărsătorii pot transforma orice situaţie de criză într-o oportunitate de dezvoltare! Nativii acestei zodii au primit de la ”ursitoare”, în doze egale, carismă şi determinare, un lucru care îi determină pe cei din jur să îşi dorească să parieze pe ei şi pe ideile lor. Fie că este vorba despre găsirea unei soluţii alternative într-o situaţie aparent fără ieşire sau de identificarea unei nişe profitabile, Vărsătorul nu dispune doar de viziunea necesară, ci şi de suficientă anduranţă pentru a schimba lumea din temelii.

Fecioară

Există o mulţime de motive pentru care nativele din Fecioară sunt alchimistele zodiacului, femeile care pot transforma chiar şi cărbunele în aur curat.  Pragmatice, meticuloase şi înzestrate cu abilităţi înnăscute de strateg, poţi crede pe cuvânt o Fecioară atunci când îţi spune că “ea ştie mai bine” ce e de făcut! O zi are 24 de ore şi pentru o Fecioară, însă nativele acestei zodii ştiu cum să îşi planifice fiecare minut pentru a fructifica la maximum clipă prezentă. Să accepţi faptul că Fecioara va avea întotdeauna mania controlului este un compromis mic atunci când ştii că afacerea va rezista chiar şi în perioade de austeritate, nu-i aşa?

Tu ai întâlnit până acum vreun nativ al zodiilor înzestrate cu ”atingerea lui Midas”?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (50)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!