Nu Skin

Zodii care l-ar putea da jos pe Lucifer de pe tron

DivaHair

O cunoşti şi tu: e acea femeie care are întipărit în permanenţă un zâmbet diabolic pe faţă şi care strecoară teama în suflete cu o simplă căutătură ameninţătoare. Dacă eşti o prezenţă inofensivă, nu trebuie să te temi de ea, dar ar fi cazul să fugi cât te ţin picioarele dacă reprezinţi un pericol.

Nici măcar înfricoşătorul Lucifer, arhanghelul căzut, nu s-ar putea măsura cu aceste fiinţe de-a dreptul diabolice. Iată care sunt zodiile care ar putea ocupa cu brio tronul întunericului!

Zodii de care şi Lucifer se teme

Scorpion

Este bine-cunoscută latura mistică, supranaturală a acestui semn zodiacal! Nu degeaba această femeie a fost încoronată vrăjitoarea zodiacului. Nici nu e greu să înţelegi de ce Lucifer simte nevoie să îşi apere tronul în prezenţa ei: nativa are o intuiţie ascuţită, „miroase” slăbiciunile oponenţilor săi şi este dotată cu o inteligenţă peste medie, care o ajută să iasă victorioasă chiar şi din confruntarea cu regele Iadului!

În plus, femeia născută în zodia Scorpion este geloasă şi posesivă, aşa că nu e exclus să fie animată de un simţ al proprietăţii faţă de magicul tron întunecat şi să decidă să ia puterea în propriile mâini. Dacă adaugăm faptul că sadismul ei este considerat a fi cel mai accentuat din tot zodiacul, nu ne mai miră că Lucifer tremură în faţa sa.

Nu în ultimul rând, Scorpionul este şi proprietarul celei mai aprinse dorinţe de răzbunare, care îl include cu brio în categoria zodiilor diabolice. Greşeşte-i sau pricinuieşte-i chiar şi cel mai mic neajuns şi rişi să fii aruncată în prăpastia sufletelor turmentate, care vor fi urmărite de ura sa pe vecie, aşa cum ar proceda adevărata prinţesă a Iadului!

Berbec

Dacă ai cunoscut până acum furia unui Berbec, parcă nu i-ai dori nici măcar lui Lucifer să o încerce pe pielea sa! Fiinţe temperamentale, aprinse, nativele sunt animate de un foc lăuntric care arde totul în calea sa, fie el prinţ al infernului sau muritor obişnuit.

Violenţa pe care nativa o manifestă aproape fără oprelişti atunci când este enervată se numără printre motivele pentru care este atât de înspăimântătoare. Pentru ea, nu este suficient să se dueleze în cuvinte cu oponenţii: după ce se enervează, cele mai predilecte căi de acţiune vor fi zgârieturile (teme-te de unghiile ei lungi) și păruitul (ferește-te de pumnii ei puternici).

Nu putem trece cu vederea nici ambiţia nemăsurată de care poate da dovadă acest semn zodiacal. Nu trebuie să fie înfuriat sau provocat, ci doar să își imagineze cât de bine ar arăta pe tronul puterii, pentru a porni să îl cucerească.

Capricorn

Imboldul Capricornului de a porni pe căi demonice este ambiţia sa nemăsurată. Acest semn zodiacal este recunoscut pentru dragostea pe care o are faţă de poziţiile înalte, cu putere, care îi asigură o ascendenţă ilustră: recunoaşteţi cumva tronul prinţului întunericului printre aceste caracteristici?

Inteligenţa sa ascuţită este, de asemenea, o armă care poate deveni uşor diabolică. Aşa cum înţelepţii din vechime cădeau în capcana pactului cu necuratul, pentru a dobândi mai multă ştiinţă, şi Capricornul este capabil să execute acte sângeroase, în numele dezvăluirii tuturor secretelor umanităţii.

Cel mai mare risc în cazul acestei native cu potenţial malefic este că intenţiile ei poartă masca unei binefaceri întortocheate. Dacă Scorpionul acceptă cu seninătate impulsurile sale demonice, iar Berbecul este prea furios pentru a-i păsa, Capricornul acţionează cu sânge rece, fiind convins că scopul său este unul nobil. Femeia din această zodie nu îşi va spune niciodată că vrea să ocupe tronul Iadului, ci doar că visează să îl dea jos pe marele inamic al umanităţii, Lucifer!

Dacă ai în preajma ta unul dintre aceste semne zodiacale, noi îţi recomandăm să le eviţi. Dimpotrivă, dacă te-ai născut chiar tu în una dintre aceste zodii, temperează-ţi impulsurile rele: suntem sigure că există şi bine în tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (51)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!