Zodii care s-au născut ca să te distrugă

Zodii care s-au născut ca să te distrugă

Victoria Dragan

Cu siguranță ai observat cel puțin o dată în viață că anumite persoane din jurul tău au un hobby din a-i chinui pe ceilalți. Nu are importanță dacă le-ai greșit vreodată cu ceva ori nu, pentru că ele adoră să te transforme în păpușa lor voodoo. Par să fie preocupate mai mult de viața altora decât de a lor, așa că este imposibil să nu îți treacă prin cap dacă nu cumva rolul lor pe Pământ este de a-i distruge pe ceilalți.

Cum te poți feri de astfel de persoane? Este simplu! Trebuie să îi ții la distanță pe nativii următoarelor semne zodiacale.

femeie furioasa

Patru zodii care îți fac viața un Iad

Planetele aflate în retrograd, adică o mișcare în sens invers, sunt cele mai mari temeri ale astrologilor, în special atunci când influența negativă provine de la Marte și Mercur. Ambele planete oferă zodiilor pe care le guvernează caracteristici periculoase, astfel că trebuie să fii precaută atunci când te afli în preajma nativilor.

Marte presară în viețile noastre mânie, frustrări, impulsivitate și curaj, în timp ce Mercur conduce la evenimente și mai dificile, cum ar fi ghinioane în lanț, blocaje, întoarceri din drum și eforturi mari nerăsplătite.

Iată care sunt zodiile guvernate de aceste planete!

Berbec

Guvernat de planeta Marte, zeul războiului, Berbecul transformă orice subiect de discuție într-o luptă. Acesta nu acceptă cu ușurință părerea celor din jurul lui, pentru că are impresia că doar el are dreptate. Dacă face parte din viața ta, roagă-te să nu i se pună pata pe tine. Nu se va lăsa până când nu te va vedea doborâtă la pământ. Nativilor le place să își înfrângă adversarii din câteva mutări, astfel că nu vor fi blânzi. Vor acționa direct, fără să stea pe gânduri. Partea bună este că măcar nu te vor ataca pe la spate, ci îți vor spune în față ce părere au despre tine.

Gemeni

Zodia Gemeni este guvernată de Mercur, altă planetă cu influențe nefaste în domeniul astrologiei. Atunci când nativii apar în viața ta, ți se pare că ai fost binecuvântată, dar mai așteaptă puțin. Îți vei schimba părerea la polul opus, în scurt timp. Te vor dezamăgi de atâtea ori, încât vor ajunge să scoată tot ce este mai rău din tine. Cu cât ești mai apropiată de ei, cu atât efectele vor fi mai grave. Nu te aștepta să își asume responsabilitatea pentru greșelile comise față de tine, fiindcă nu o vor face. Nici măcar nu realizează când calcă strâmb. Trebuie să îi tragi mereu de mânecă pentru a le arăta ceea ce au făcut.

femeie necrutatoare

Fecioară

Încă un semn zodiacal de a cărui prezență ar trebui să te temi este Fecioara, care este guvernată de planeta Mercur. Reprezentanții vor stârni adevărate furtuni atunci când vor apărea în viața ta. Te vor sufoca cu criticile lor și te vor răni cu răceala și cu indiferența lor. Aceștia sunt meticuloși, exigenți și încăpățânați, astfel că vei avea de furcă cu ei. Vei simți că pierzi controlul vieții tale și că nu mai poți să faci nimic pentru a obține echilibrul. Deși vei avea multe lucruri de învățat de la nativii zodiei Fecioară, nu înseamnă că au dreptul să îți otrăvească sufletul.

Scorpion

Ultima zodie care îți poate da complet viața peste cap (nu tocmai în sensul bun!) este Scorpionul. Nativii pot să fie cei mai buni oameni de pe Pământ, dar este suficient să îi calci o dată pe coadă ca să se schimbe complet. Stăpânul zodiei lor este Marte, astfel că ar trebui să te aștepți la discuții aprinse și planuri de răzbunare malefică. Aceștia nu vor lăsa nimic neplătit, ci se vor asigura că, mai devreme ori mai târziu, cei care le-au greșit își vor primi pedeapsa. Nu are sens să le prezinți scuzele tale, fiindcă sunt necruțători și nici nu le place să renunțe la ideile lor.

Ai în viața ta unul dintre acești nativi? Dacă da, ai simțit vreodată pe pielea ta că s-a născut pentru a-ți face traiul un Iad?

Articolul urmator
Cine sunt cei doi oameni care, conform Bibliei, sunt nemuritori și vor avea roluri uriașe la venirea Apocalipsei
Cine sunt cei doi oameni care, conform Bibliei, sunt nemuritori și vor avea roluri uriașe la venirea Apocalipsei
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (89)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.