Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

8 vedete acuzate că au ucis oameni în viaţa reală

Miercuri, 25.07.2018

Celebritățile au vieți la care majoritatea dintre noi nu putem decât să visăm. Dacă banii, luxul şi faima par să le ofere o viaţă perfectă şi să le faciliteze o mulţime de situaţii, acestea nu sunt valabile şi atunci când vine vorba de justiţie. Iar dacă rolurile de criminali le-au făcut memorabile, nu sunt puţine nici cazurile în care vedetele au fost acuzate că au ucis oameni în viaţa reală.

Vedete care au ucis oameni în viaţa reală

Michael Jace

În mai 2016, actorul Michael Jace a fost condamnat pentru omor după ce şi-a ucis soția. Potrivit US Weekly, Michael le-a spus detectivilor că nu a intenționat să îşi ucidă soţia, iar totul trebuia să rămână o ceartă aprinsă. Crima a avut loc la domiciliul conjugal, în fața celor doi fii ai lor, în vârstă de 5 și 8 ani. Cauza crimei pare să fi fost presiunea financiară cu care se confrunta familia.

michael jace

Foto: Pinterest

Sid Vicious

Legendarul star punk Sid Vicious, dependent de heroină, şi-a ucis iubita, pe Nancy Spungen, înjunghiind-o. Potrivit raportului poliției, Sid se afla sub influența drogurilor, iar în aşteptarea procesului Vicious a luat o supradoză şi s-a sinucis.

sid vicious

Foto: Pinterest

Chris Benoit

Povestea luptătorului Chris Benoit a devenit celebră pentru dubla crimă urmată de o sinucidere demnă de filmele horror. Într-un acces de furie, Chris Benoit şi-a înjunghiat soţia şi şi-a sufocat fiul în vârstă de 7 ani. Conştient de fapta sa, acesta şi-a încheiat conturile cu viaţa spânzurându-se. Rapoartele medico-legale au arătat ca luptătorul abuza de steroizi, aceştia afectând, în timp, buna funcţionare a creierului.

Foto: Pinterest

Vincent Neil Wharton

Toți membrii trupei Mötley Crüe sunt cunoscuți pentru vieţile lor tumultuoase, nonconformiste şi pline de excese, dar trecutul solistului Vince Neil e un adevărat scenariu de groază. În decembrie 1984, după ce a băut o zi întreagă cu colegul său de trupă, Dingley, Vincent Neil Wharton s-a urcat la volan împreună cu acesta – pentru o călătorie scurtă până la primul magazin cu băutură. Din păcate, solistul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un alt vehicul. Colegul său și toţi cei implicaţi în accident, mai puțin Vincent, au murit din cauza impactului puternic. Cele 4 milioane de dolari au fost suficiente pentru a face cazul uitat de presă şi poliţie.

vincent neil

Foto: Pinterest

Phil Spector

În 2003, după o noapte de beție, precedată de o respingere amoroasă, producătorul muzical Phil Spector şi-a descărcat furia împuşcând-o pe actriţa Lana Clarkson. În 2009, Spector a fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru omor, fără posibilitatea eliberării condiţionate.

phil spector

Foto: Pinterest

Charles S. Dutton

Înainte de a-și face debutul în actorie, Charles S. Dutton a avut o viață destul de dură, aşa cum el însuşi a declarat. Înclinaţia către violenţă a crescut treptat, iar la vârsta de 17 ani a ucis un bărbat în bătaie, în încercarea de a se apăra, aşa cum cum a susţinut acesta, fiind condamnat la 5 ani de închisoare. Dar nici închisoarea nu l-a ţinut departe de violenţă, Charles continuându-şi revoltele şi atacând gardienii care îl deranjau cu remarci nepotrivite. Zece ani mai târziu, o carte pe care i-a dăruit-o o prietenă i-a schimbat, se pare, viaţa în bine, descoperindu-şi vocaţia pentru actorie. Acela a fost momentul în care Charles S. Dutton a devenit un alt om.

Charles S. Dutton

Foto: Pinterest

Rebecca Gayheart

În iunie 2001, actriţa Rebecca Gayheart a lovit cu maşina un copil de 9 ani care, după spusele ei, i-a apărut în faţă de niciunde. Copilul a murit din cauza leziunilor interne, o zi mai târziu. Actriţa a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, a primit o amendă de 2.800 de dolari și a fost nevoită să presteze 750 de ore de serviciu comunitar. Deși rar vorbeşte despre detaliile accidentului şi pare că a depăşit momentul, avocatul acesteia a spus că „a fost cel mai rău lucru care i s-ar fi putut întâmpla vreodată”.

Rebecca Gayheart

Foto: Pinterest

Gig Young

Câștigător al premiului Oscar, Gig Young a fost un actor desăvârșit, însă viața sa personală părea o adevărată catastrofă. Alcoolic, cu trei căsătorii eşuate, în 1978, necazurile lui Young ajung la extremă când, la doar trei săptămâni după ce se căsătoreşte cu actrița germană Kim Schmidt, o împușcă mortal. La scurt timp, Gig se sinucide.

actorul gig young

Foto: Pinterest

Data viitoare, înainte să mai supraevaluezi vieţile vedelor considerându-le perfecte, aminteşte-ţi că perfecţiunea nu există, indiferent cine eşti şi ce statut ai, exemple fiind chiar aceste vedete criminale!

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!