Andreea Raicu, reacție dură la adresa jurnaliștilor din România după ultimele titluri apărute. „Sunt tristă și revoltată"

Andreea Raicu, reacție dură la adresa jurnaliștilor din România după ultimele titluri apărute. „Sunt tristă și revoltată"

Ramona Jurubita

Andreea Raicu (45 de ani) a declarat în nenumărate rânduri că nu a avut o relație prea bună cu jurnaliștii din România și, mai ales, cu publicațiile ce trimiteau paparazzii pe urmele ei în trecut. Se pare că recent a avut parte de o nouă dezamăgire, după ce mai multe site-uri au publicat informații eronate despre ea, după ce au scos din context o declarație făcută despre viața ei personală.

În ediția din 30 aprilie 2023 a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fosta prezentatoare TV și-a deschis inima și a vorbit despre relațiile sale de iubire. La un moment dat, moderatoarea emisiunii a întrebat-o dacă a fost agresată vreodată de Tudor Chirilă (48 de ani), în vremea când aceștia erau împreună. Răspunsul Andreei Raicu a fost cât se poate de tranșant: „Într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultuoasă. Și nu, nu m-a agresat Tudor niciodată!”.

Totuși, anumite publicații au omis această declarație a ei și au scos din context alte cuvinte pe care fosta prezentatoare de la „Mega Star” le-a folosit când a vorbit despre o altă relație.

„Au fost relații tumultuoase, pentru că, fiind vorba de pasiune… s-a întâmplat. Dar s-a întâmplat o singură dată, nu a mai existat o a doua oară.” – acestea sunt cuvintele ce au fost interpretate greșit, în urma cărora s-a presupus ulterior că ar fi fost vorba despre relația dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă.

Sătulă să tot vadă articole pe acest subiect, în care artistul este acuzat pe nedrept, vedeta a hotărât să facă lumină. A publicat un mesaj tranșant în mediul online, în care critică presa zilelor noastre și pe acei jurnaliști care urmăresc doar senzaționalul. Iată ce a scris pe Facebook în data de 3 mai 2023:

„Sunt tristă și revoltată să văd modul absolut dezgustător cum presa a ales să răstălmăcească interviul meu cu @denise.rifai. Nu-mi vine să cred că trebuie să spun asta, dar zecile de articole apărute peste noapte, scrise pe genunchi și fără nicio bază reală sau argument concret, mă pun în această situație. NU, @tudorchirila nu m-a agresat niciodată. În niciun fel. Am punctat asta și în emisiune, dar „jurnaliștii” au ales să ignore informațiile care nu le-ar fi adus viralitatea pe care și-o doreau.

Am din nou gustul amar pe care relația mea de love-hate cu presa românească mi l-a lăsat atâția ani de zile. Mă întristează că un interviu în care eu am încercat să fiu sinceră și transparentă, un interviu pentru care voi, publicul și comunitatea mea, mi-ați scris atâtea mesaje frumoase, este transformat într-un adevărat circ de insinuări și judecăți de valoare fără niciun fundament real.

Poate bat la uși închise, dragi jurnaliști, dar aș vrea ca înainte să mai scrieți și distribuiți astfel de articole, să fiți conștienți de impactul pe care-l pot avea. Da, munca voastră poate răni și afecta oamenii. Să nu uităm că în spatele unor astfel de fabricații se află o persoană reală, cu sentimente și emoții, cu familie și copii. Tot ce ați făcut a fost să atacați un om fără nicio vină. #raiculifestyle”

Aceste cuvinte au reprezentat, de fapt, descrierea unei poze vechi în care Andreea Raicu apare alături de fostul partener, cântărețul Tudor Chirilă. A simțit nevoia să îi ia apărarea acestuia, gândindu-se, în primul rând, la familia lui și apoi la imaginea ei care a fost târâtă din nou într-o situație controversată.

Andreea Raicu și Tudor Chirilă pe vremea când formau un cuplu
Andreea Raicu și Tudor Chirilă pe vremea când formau un cuplu

Prietenii săi din mediul online au reacționat imediat în comentarii, asigurând-o că ei au urmărit emisiunea și că au înțeles exact ce a vrut să spună. De asemenea, mulți i-au arătat că îi susțin punctul de vedere cu privire la jurnaliștii care au ignorat sau au omis o parte esențială a declarației sale.

„Jurnaliști? Mult, prea mult spus! Felicitări pentru OMUL care ești, pentru FEMEIA care ai devenit!”, „Un interviu de 10 în care ai fost minunată!”, „Un om matur emoțional, asumat! Se vor găsi întotdeauna ceva..."lătrători" pe marginea drumului! Sunt de ..."nebăgat" în seamă!”, „Toate murdăriile care apar în mass-media continuă, deoarece nu plătesc pentru faptele lor, ar trebui trași la răspundere în fața instanței.”, „Vă apreciez pe amândoi pentru verticalitate și inteligență!”, „Mi-a plăcut ce am văzut și auzit, am savurat întreg interviul cu tine, Andreea Raicu! Ca o consolare, nu doar cu tine au făcut asta! Eu, care urmăresc emisiunea aproape constant și știu ce se vorbește acolo, văd pe telefon a doua zi titluri și informații care nu au nicio treabă cu realitatea!” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de ea în secțiunea de comentarii.

Relația dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă a durat aproximativ cinci ani și a luat sfârșit în 2008. Atunci, niciunul dintre parteneri nu a dorit să ofere informații cu privire la motivul separări, iar din această cauză au apărut diverse speculații despre posibila agresivitate a artistului.

Gina Pistol, reacție fermă, tăioasă și neașteptată la adresa celor care o critică

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: FacebookOkmagazineClick

Articolul urmator
O mai știi? Ce s-a întâmplat cu Anca Szönyi după rolul memorabil din "Ciuleandra"
O mai știi? Ce s-a întâmplat cu Anca Szönyi după rolul memorabil din "Ciuleandra"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.