Cei mai suculenți și delicioși cârnați, după rețeta Annei Lesko. Care este secretul ei

Anna Lesko, în vârstă de 45 de ani, este o gospodină desăvârșită și a dovedit acest lucru în repetate rânduri. Știe să facă de toate în bucătărie și niciun preparat nu este prea greu pentru ea. Recent, cântăreața a împărtășit rețeta proprie de cârnați de casă cu urmăritorii săi din online. Află cum face artista cei mai suculenți și delicioși cârnați!
Cântăreața are un vlog culinar pe canalul ei de Youtube
Acolo postează în mod regulat rețetele pe care le pregătește pentru ea și familia ei. La ea acasă este bucătar șef, iar ajutor îi este nimeni altul decât Adam. Fiul Annei Lesko participă de multe ori activ la tot ce se întâmplă în bucătăria de acasă. Deși are numai 10 ani, băiatul îi este vedetei un real sprijin în bucătărie.
După ce s-a despărțit de tatăl copilului său, Anna Lesko și-a luat și mai tare în serios rolul de mamă, iar trecerea anilor a făcut-o să se apropie tot mai mult de gastronomie.
Pentru că îi place să împartă bucuria de a găti cu fanii ei, vedeta a prezentat rețeta proprie de cârnați de casă și a dezvăluit secretul la care apelează de fiecare dată când umple mațele. Vezi și tu rețeta Annei Lesko de cârnați de casă!
"Vă pupă mamaia!" Cel mai bun pandișpan cu prune, după rețeta bunicii Gherghina
Rețeta de cârnați de casă a Annei Lesko
Ingrediente necesare pentru cârnații de casă:
- 1 kg pulpă de porc;
- 800 de grame fleică de porc;
- 800 de grame pulpă de vită;
- 500 ml stoc de oase de vită;
- 4 căpățâni de usturoi;
- 1 lingură de boia dulce;
- 1 lingură de boia afumată;
- 1 linguriță de boia iute;
- 250 ml de apă minerală;
- mațe de porc;
- piper, sare (după gust).
Modul de preparare explicat chiar de Anna Lesko
„Vă propun să facem împreună cârnați de casă. Așadar avem nevoie de carne de porc, de vită, avem nevoie de mațe, am făcut un stoc de oase din vită, avem nevoie de fleică sau grăsime, ce aveți prin casă, usturoi, piper, sare și cam atât.
Amestecăm carnea, pulpă de porc, pulpă de vită, punem fleică, usturoi. Am adăugat sare, acum punem piper și stocul de oase. Arată foarte bine și miroase bine. Adăugăm și un pic de apă minerală aici unde am făcut eu găurele, pun un pic de boia și boia iute, am găsit și piper gri.”
Practic, pentru ca în final să obțineți cei mai delicioși cârnați, Anna Lesko a împărtășit un mic secret cu fanii săi din mediul online. Cântăreața a precizat că, înainte de a umple cârnații, carnea trebuie bătută foarte bine, iar mațul pregătit cu grijă.
O informație valoroasă: ca să iasă cârnații suculenți trebuie să batem carnea. Pregătim mațul cu grijă, apoi presați un pic pentru că nu trebuie să fie plini pentru că se vor sparge la gătire. Un pic aerisit exact cum trebuie. Tragem, mai facem un nod. Am făcut și la cuptor, genial.”, a spus cântăreața în clipul de pe Youtube.
Anna Lesko a publicat și pe Instagram și pe Facebook imagini din timpul pregătirii cârnaților, stârnind astfel pofta și interesul celor care au ajutat-o să strângă mii de vizualizări și aprecieri în dreptul postărilor cu pricina.
Deși pe scenă este o divă sexy, acasă este o gospodină desăvârșită. Copilul Annei Lesko se bucură zilnic de talentul culinar al mamei sale și mănâncă sănătos, căci vedeta îi oferă aproape exclusiv mâncăruri pregătite de ea, acasă.
Momentan, Anna Lesko nu are un soț sau un iubit care să se înfrupte din preparatele sale delicioase, dar dibăcia ei în bucătărie poate fi considerată un avantaj la capitolul iubire. Doar dragostea trece prin stomac, nu? Ar putea oricând să cucerească un bărbat cu mirosurile apetisante din oalele cu mâncare!






Surse foto: Instagram, Instagram, Youtube, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram
Surse articol: Youtube, Romaniatv, Kfetele
Tags: Anna Lesko, Vedete Romania