Lia Bugnar a vorbit mai sincer ca oricând despre separarea de Anghel Damian: „Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără."

Lia Bugnar a vorbit mai sincer ca oricând despre separarea de Anghel Damian: „Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără."

Ramona Jurubita

Nu mai este un secret că Lia Bugnar (54 de ani) și Anghel Damian (32 de ani) au format un cuplu înainte ca regizorul să se îndrăgostească de Theo Rose (26 de ani) și să devină tătic alături de ea. Mulți nu știu însă prin ce a trecut Lia Bugnar după separare, când toți s-au grăbit să o judece și să se bucure că fostul ei partener, mai tânăr cu aproximativ 23 de ani, și-a găsit o parteneră de vârstă apropiată.

În ciuda diferenței de peste două decenii, cei doi regizori au făcut o echipă grozavă, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Au fost împreună 9 ani, timp în care au împărțit bune și rele, în ciuda vorbelor răutăcioase ale celor din jur. Încă de la începutul relației, nimeni nu a crezut în iubirea lor și gurile rele au tot anticipat că se vor despărți într-o zi, tocmai pentru că fac parte din generații diferite.

Acum, la aproximativ doi ani de la despărțire, Lia Bugnar a dat cărțile pe față și a spus că vârsta nu a fost niciodată o problemă în relația lor.

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi.

Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta.”, a explicat ea în podcastul „E vremea mea”.

Lia Bugnar cu rimelul curs sub ochi, după ce a plâns într-un moment greu de la filmările pentru serialul „Clanul”

Scenarista a făcut și o confesiune emoționantă despre greutatea care i-a apăsat sufletul după despărțire, când mulți oameni se bucurau pentru suferința ei. Pare de necrezut, dar au existat persoane care au spus că a fost lăsată baltă de fostul partener pentru că este bătrână. Iată ce a simțit în acele momente, după cum a povestit în cadrul aceluiași podcast:

„Este interesantă în schimb reacția oamenilor, mă refer la comentarii. Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: „da, pentru că este bătrână!”.

Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în acele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în cineva care nu e atins, știa toată lumea ce s-a întâmplat și cine mă întreba atunci, colegi, prieteni: „Ce faci, Lia?”, eu ziceam direct: „Sunt praf!” Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a mai menționat scenarista.

Acum lucrurile s-au așezat în viața ei, căci a reușit să treacă peste perioada „de doliu” care intervine după o despărțire. Lia Bugnar susține că se înțelege mai bine ca niciodată cu fostul partener și că îi leagă în continuare o prietenie sinceră. Totuși, scenarista a avut și o remarcă despre situația actuală din viața personală a lui Anghel Damian.

„Nu a avut nicio legătură cu vârsta și știu lucrurile astea pentru că știu ce am trăit și chiar el a explicat în felul ăsta, nu avea legătură cu asta! Dimpotrivă, cred că e un dezavantaj undeva acum, pentru că ștacheta lui de înțelegere, de comunicare, e una destul de sus și nu-i ușor după aceea. Dar ne-am descurcat fiecare cum am putut. Am ieșit zdraveni amândoi din chestia asta. Nici nu știu dacă vreodată ne-am înțeles mai bine decât ne înțelegem acum!”, a mai mărturisit Lia Bugnar în cadrul podcastului „E vremea mea”.

În prezent, Lia Bugnar și Anghel Damian se ocupă împreună de bunul mers al lucrurilor pe platourile de filmare ale serialului „Clanul” de la PRO TV. Aceștia scriu împreună și scenariul, ceea ce înseamnă că trecutul amoros nu îi împiedică să formeze o echipă în sfera profesională.

Cinci semne concrete că nu ai trecut încă peste despărțire (și asta te împiedică să găsești dragostea)

Surse foto: YoutubeFacebook

Surse articol: SpectacolaLibertateaCiao

Articolul urmator
Theo Rose a vorbit pentru prima dată despre nunta ei cu Anghel Damian. „Nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă"
Theo Rose a vorbit pentru prima dată despre nunta ei cu Anghel Damian. „Nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.