Oana Roman o acuză pe sora ei că nu și-a mai vizitat mama de peste șase luni. "Va urma Jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă"

Oana Roman o acuză pe sora ei că nu și-a mai vizitat mama de peste șase luni. "Va urma Jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă"

Ramona Jurubita

Nu mai este un secret faptul că Oana Roman și-a transformat viața privată într-o carte deschisă. De fiecare dată când i se întâmplă ceva, li se confesează fanilor din mediul online, iar aceștia sunt întotdeauna la curent cu toate schimbările, bucuriile și problemele din viața ei. De această dată a publicat un mesaj în care și-a exprimat nemulțumirile pe care le are la adresa unor persoane din familie.

O parte din textul publicat pe InstaStory era o dezvăluire despre sora sa. A acuzat-o pe aceasta că nu și-a mai văzut mama de șase luni, fiind conștientă că declarația ei va porni un scandal. Iată ce a scris despre Catinca Roman:

„Azi sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund.”, a scris fiica fostului prim-ministru pe Instagram.

Catinca Roman a ezitat să comenteze vorbele surorii sale, dar în cele din urmă a oferit un punct de vedere pentru Spy News. Nu a negat afirmațiile Oanei Roman, dar a dezvăluit motivul pentru care ar fi luat decizia de a nu-și mai vizita mama pentru o perioadă.

„Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează.”, a declarat Catinca Roman pentru sursa menționată anterior.

Dar nemulțumirile Oanei Roman nu s-au oprit aici, căci a făcut o dezvăluire și despre Marius Elisei, fostul ei soț și tatăl fiicei sale Isabela. Se pare că bărbatul nu se implică în creșterea fetiței care va împlini 9 ani pe 21 februarie 2022.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat.”, a mai spus Oana Roman în mediul online.

Captură InstaStory a mesajului publicat de Oana Roman
Captură InstaStory a mesajului publicat de Oana Roman

Fostul ei partener nu a reacționat încă la acest mesaj și nu se știe dacă o va face, având în vedere că nu își mai vorbesc. În plus, fiica lui Petre Roman este supărată și pentru că nu reușește să își schimbe numele pe Instagram, acolo unde încă apare ca Oana Roman Elisei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

La câteva ore după ce a făcut postarea de mai sus, vedeta a revenit la sentimente mai bune și le-a spus urmăritorilor că este recunoscătoare pentru tot ce are. De asemenea, i-a încurajat și pe ei să gândească la fel.

„Sunt recunoscătoare pentru tot. Pentru că fiecare lucru are uns cop și greul are însemnătatea lui. Dacă vă e greu, simțiți recunoștință, pentru că greul vă întărește.”, a mai scris ea pe Instagram pe 2 februarie 2022.

Ce părere ai despre toată această situație?

Citește și: Ce mai face și cu ce se ocupă acum Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică și a ieșit din lumina reflectoarelor

Surse foto: Youtube, Captură InstaStory

Surse articol: SpynewsFanatikWowbiz

Articolul urmator
Oana Roman, la psiholog. Ce se întâmplă cu ea
Oana Roman, la psiholog. Ce se întâmplă cu ea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.