Ștefan Bănică, agresiv cu femeile: "Ținea un cuţit mare de bucătarie sub haină"

Ștefan Bănică, agresiv cu femeile: "Ținea un cuţit mare de bucătarie sub haină"

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ștefan Bănică Jr. este un artist desăvârșit și unul dintre cei mai iubiți actori de la noi. Are o familie frumoasă, alături de actuala parteneră, Lavinia Pîrva, și își trăiește viața personală cu multă discreție. Însă, în trecut, a fost implicat în mai multe incidente care au ținut primele pagini ale ziarelor. A fost acuzat de agresivitate, după ce fostele partenere au decis să povestească public prin ce au trecut alături de el.

Agresivitatea actorului nu este un subiect nedezbătut în spațiul public, iar artistul a fost acuzat de mai multe dintre femeile din viața lui de reacții nocontrolate și violență verbală. Actorul nu este străin de scandaluri, iar mărturie stau declarațiile din trecut ale fostelor sale partenere.

"Ținea un cuţit mare de bucătarie sub haină"

Prima care a vorbit deschis despre faptul că Ștefan Bănică Jr. este un bărbat agresiv este regretata Cristina Țopescu, alături de care actorul a avut o relație timp de 16 ani. Jurnalista amintea o întâmplare neplăcută petrecută în urmă cu mulți ani, în care chiar s-a temut pentru viața ei. 

„Ștefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ca să mă convingă să mă întorc acasă ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină și-mi spunea că mă omoară dacă nu merg cu el acasă.", a declarat Cristina Țopescu, în trecut.

Ulterior, regretata jurnalistă a negat afirmațiile.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr.

Un alt episod de acest gen s-a petrecut pe vremea când Ștefan Bănică Jr. era căsătorit cu Mihaela Rădulescu, în anii '90. Regizorul George Ciubotaru a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, că Ștefan Bănică Jr. a avut gesturi violente față de fosta lui soție. 

Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică Jr.

"Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era și a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela. Ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece. Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea.", a declarat atunci regizorul, la Xtra Night Show

Violent cu Andreea Marin?

Însă de departe cel mai șocant scandal în care a fost implicat Ștefan Bănică Jr. a fost povestit de fostul său bun prieten și partener de afaceri, Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa. După ce au ajuns la cuțite, din cauza unei neînțelegeri în privința unei afaceri imobiliare în care erau implicați, Sabin Ivanof a făcut o serie de dezvăluiri halucinante despre modul în care Ștefan Bănică Jr. se comporta cu fosta lui soție, Andreea Marin.

„Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Dacă Andreea îi răspunde la jigniri, pac, o lovea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieșit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. (...) Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă și când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund.", a declarat Sabin Ivanof, în urmă cu mai mulți ani, conform Click.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

De asemenea, Sabin Ivanof a confirmat că acesta ar fi fost și motivul rupturii prieteniei lor. Se pare că ar fi încercat să îl aducă pe calea cea bună, dar artistul ar fi refuzat. Iată ce a mai susținut:

„Ultima noastră vacanţă împreună a fost prin 2010. Din 2011 nu am vrut să mai ies cu el, că era un idiot. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. El voia mereu să meargă cu 2-3 cupluri în vacanţă şi când ajungea acolo se purta cu nevastă-sa execrabil, pleca singur, dacă noi eram la plajă, el era la mall, dacă noi eram la mall, el era la sală, deci singur – singur, pur şi simplu.”

S-a zvonit de multe ori că Ștefan Bănică Jr. avea obiceiul de a fi agresiv cu partenerele sale de viață, însă acestea nu au fost niciodată confirmate. Nici măcar Andreea Marin nu a vorbit despre problemele din căsnicie, însă în trecut a făcut o mărturisire care ar putea să aibă legătură cu aceste presupuse obiceiuri negative ale fostului său soț.

"Infidelitatea nu e un motiv îndeajuns pentru un divorț. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot întâmpla. Agresivitatea în viața de cuplu, răspunsul violent, reacții necontrolate în fața copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales că ai un omuleț alături care vede și simte, poate împrumuta același comportament. Dacă permiți să se întâmple asta, e vina ta că fiul, fiica ta va avea probleme. Nu aș putea să suport ca fiica mea va suporta ca cineva să îi arunce o palmă, cu sau fără motiv. Ei bine, nu! Mi-aș reproșa ca părinte că am suportat la rândul meu.", declarat Andreea Marin, în trecut, într-o emisiune TV.

După multe alte speculații, Andreea Marin a fost asaltată de jurnaliști cu întrebări pe această temă. În cele din urmă, a oferit un punct de vedere, dar nu a dorit să comenteze viața ei personală.

„Eu, ca ambasador împotriva violenței domestice, normal că vorbesc despre aceste situații. E normal să fac referire la aceste situații. Ca să fie clar, vorbeam despre ceea ce întâlnesc în proiectele mele și nu despre viața mea. Dacă mă voi referi la viața mea, mă voi gândi dacă o voi spune, când voi spune și o voi face în mod direct și nu voalat.”, a explicat Andreea Marin, potrivit Monden.

În prezent, vedeta ajută alte femei să se vindece de traumele pe care le dobâbdesc în urma conviețuirii cu un partener violent. De fiecare dată când are ocazia, le sfătuiește pe doamne și domnișoare să plece dintr-o relație abuzivă.

„A ierta e o treabă de omenie, dar depinde ce ierți. Adică nu poți să ierți orice, pentru că sunt metehne care nu se vindecă. Și nu se poate să nu le vezi, nu se poate să nu închizi ochii. O faci în detrimentul tău, se va întâmpla iar și iar, poate mai rău, poate mai violent.”, a subliniat fosta prezentatoare TV în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

Încă nu se știe care este adevărul din interiorul relațiilor amoroase ale lui Ștefan Bănică Jr., având în vedere că niciuna dintre fostele partenere nu au vorbit clar și răspicat despre acest subiect sensibil.

Citește și: Cum trebuie să te comporți cu oamenii agresivi

Surse foto: Instagram, Youtube, InstagramInstagramInstagram, InstagramInstagram

Surse articol: ClickCancanPlaytechClickMonden

Articolul urmator
De ce a refuzat Ștefan Bănică să mai apară în filme. „Am spus „nu" pentru că m-am simțit mințit."
De ce a refuzat Ștefan Bănică să mai apară în filme. „Am spus „nu" pentru că m-am simțit mințit."
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.