Ștefan Bănică, agresiv cu femeile: "Ținea un cuţit mare de bucătarie sub haină"

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ștefan Bănică Jr. este un artist desăvârșit și unul dintre cei mai iubiți actori de la noi. Are o familie frumoasă, alături de actuala parteneră, Lavinia Pîrva, și își trăiește viața personală cu multă discreție. Însă în trecut, Ștefan Bănică Jr. a fost implicat în mai multe incidente care au ținut primele pagini ale ziarelor.

Agresivitatea actorului nu este un subiect nedezbătut în spațiul public, iar artistul a fost acuzat de mai multe dintre femeile din viața lui de reacții nocontrolate și violență verbală. Actorul nu este străin de scandaluri, iar mărturie stau declarațiile din trecut ale fostelor sale partenere.

"Ținea un cuţit mare de bucătarie sub haină"

Prima care a vorbit deschis despre faptul că Ștefan Bănică Jr. este un bărbat agresiv este regretata Cristina Țopescu, alături de care actorul a avut o relație timp de 16 ani. Jurnalista amintea o întâmplare neplăcută petrecută în urmă cu mulți ani, în care chiar s-a temut pentru viața ei. "Ștefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ca să mă convingă să mă întorc acasă ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină și-mi spunea că mă omoară dacă nu merg cu el acasă", a declarat Cristina Țopescu, în trecut. Ulterior, regretata jurnalistă a negat afirmațiile.

Sursa foto: Imgur

Un alt episod de acest gen s-a petrecut pe vremea când Ștefan Bănică Jr. era căsătorit cu Mihaela Rădulescu, în anii '90. Regizorul George Ciubotaru a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, că Ștefan Bănică Jr. a avut gesturi violente față de fosta lui soție. 

Sursa foto: Imgur

"Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era și a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela. Ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece. Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea.", a declarat atunci regizorul, la Xtra Night Show. 

Violent cu Andreea Marin?

Însă de departe cel mai șocant scandal în care a fost implicat Ștefan Bănică Jr. a fost povestit de fostul său bun prieten și partener de afaceri, Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa. După ce au ajuns la cuțite, din cauza unei neînțelegeri în privința unei afaceri imobiliare în care erau implicați, Sabin Ivanof a făcut o serie de dezvăluiri halucinante despre modul în care Ștefan Bănică Jr. se comporta cu fosta lui soție, Andreea Marin.

"Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Dacă Andreea îi răspunde la jigniri, pac, o lovea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieșit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. (...) Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă și când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund.", a declarat Sabin Ivanof, în urmă cu șase ani, conform click.ro.

Sursa foto: Imgur

S-a zvonit de multe ori că Ștefan Bănică Jr. avea obiceiul de a fi agresiv cu partenerele sale de viață, însă acestea nu au fost niciodată confirmate. Nici măcar Andreea Marin nu a vorbit despre problemele cu fostul soț, însă în trecut a făcut o mărturisire care ar putea să aibă legătură cu agresivitatea fostului său soț.

"Infidelitatea nu e un motiv îndeajuns pentru un divorț. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot întâmpla. Agresivitatea în viața de cuplu, răspunsul violent, reacții necontrolate în fața copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales că ai un omuleț alături care vede și simte, poate împrumuta același comportament. Dacă permiți să se întâmple asta, e vina ta că fiul, fiica ta va avea probleme. Nu aș putea să suport ca fiica mea va suporta ca cineva să îi arunce o palmă, cu sau fără motiv. Ei bine, nu! Mi-aș reproșa ca părinte că am suportat la rândul meu.", declarat Andreea Marin, în urmă cu șapte ani, într-o emisiune TV.

Surse articol: Click.roCancan / Playtech

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram, Imgur

Articolul urmator Radu Ștefan Bănică dă din casă! Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică, de fapt, cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.