Numele Familiei Regale, târât în noroi: unul dintre cei mai iubiți prinți, acuzat de pedofilie

Redactor Divahair.ro

Probleme, iar, la Casa Regală britanică! Scandalul a răbufnit atunci când prințul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 58 de ani, a fost acuzat că a întreținut relații cu o minoră, în casa prietenului său, Jeffrey Epstein.

Epstein, cunoscut ca milionarul pedofil, a fost găsit mort în închisoare în urmă cu două zile, lucru cu atât mai ciudat cu cât acesta a avut legături cu nume mari, precum Donald Trump, Bill Clinton sau prințul Andrew.

Acuzat de trafic de minore și relații sexuale cu numeroase fete foarte tinere, sub 15 ani, Epstein nu reprezenta, nici pe departe, un nume cu care să vrei să fii asociat. Așa că FBI nu exclude ipoteza că moartea sa ar fi fost aranjată, pentru a nu da detalii legate de persoane sus-puse.

În orice caz, la o zi după moartea lui Epstein, au fost date publicității documente care susțin implicarea prințului Andrew în scandalurile cu minore.

Aceste documente au la bază plângerile unei tinere, Virginia Giuffre, una dintre „sclavele” sexuale ale lui Epstein, care susține că a fost obligată să întrețină relații intime cu ducele de York.

Giuffre, care trăiește acum în Australia, cu soțul ei și cele trei fiice ale sale, susține că l-a întâlnit pe Andrew prin intermediul lui Epstein, în timpul unei călătorii la Londra, când avea 17 ani. Virginia a adăugat că „Andy” a ghicit ce vârstă are și i-a arătat „dansul lui zdrobitor din pelvis” într-un club de noapte din Londra.

În jur de 2.000 de pagini au fost puse în circulație în cadrul unui proces de defăimare, Virginia Giuffre declarând că prințul Andrew a întreținut relații sexuale cu ea de trei ori, pe când era încă minoră, inclusiv în cadrul unei orgii organizate pe insula privată a lui Epstein, Virgin Islands.

Andrew a negat vehement cele susținute în cadrul acestei plângeri. Într-o declarație oficială de la Palatul Buckingham se arată următoarele: „Suntem alături de Ducele de York în respingerea oricărei forme de contact sau relație sexuală cu Virginia Roberts. Orice reclamație contrară este falsă și fără fundament”.

Regina însăși și-a arătat fățiș susținerea față de prințul Andrew, invitându-l să meargă alături de ea în mașină, către biserica din Balmoral, în ziua imediat următoare morții lui Epstein și redeclanșării scandalului, inițiat încă din 2015.

Surse foto: Getty

Articolul urmator A ajuns unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, dar nu a avut o viață ușoară. Lucruri mai puțin cunoscute despre Tom Cruise

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.