Paradoxalul sos de bere: alcool zero dar deliciu garantat!
Cuprins
Aromele dintr-un delicios sos de bere te vor face sa reconsideri aceasta bautura masculina si uneori cam necizelata si sa-i descoperi calitatile culinare nebanuite. Stafidele, berea, scortisoara, cuisoarele si zaharul brun transforma un sos de bere intr-o garnitura savuroasa pentru sunca, orice fel de carne de vita sau porc...
Sos de bere
Ingrediente:
- un sfert de cana de zahar brun
- o lingura sau o lingura si jumatate de amidon de porumb
- un varf de sare
- o cana de bere
- un sfert de cana de stafide, taiate in jumatate
- 8 cuisoare intregi
- un baton de scortisoara
- o lingura de unt
Preparare:
Amesteca zaharul brun, amidonul si sarea intr-o tigaie. Incorporeaza berea si stafidele.
Pune cuisoarele si scotisoara intr-un saculet din panza pe care il atarni de marginea tigaii cu sos. Gateste timp de 10 minute, apoi incorporeaza untul.
Indeparteaza condimentele. Serveste acest sos de bere foarte fierbinte ca garnitura pentru diverse feluri de fripturi consistente. Aromele puternice si gustul pregnant de bere iti vor transforma parerea cu privire la destinatia fiecarui ingredient!