Reteta de nachos cu branza

Cuprins
Ai pofta de o gustare sarata, dar nu vrei sa iti pui in pericol silueta mancand binecunoscutele chipsuri din supermarket? In acest caz, incearca ceva nou! O portie de nachos cu branza, preparati chiar la tine acasa. Noi iti vom spune care este reteta pentru acest snack delicios!
Iata cum se prepara nachos cu branza!
O reteta de inspiratie mexicana pe care o poti prepara chiar tu
Porumbul a ajuns pe meleagurile europene odata cu descoperirea Americii. Din el pot fi preparate o multime de mancaruri, cea mai cunoscuta fiind, desigur, mamaliga.
![]() |
Astazi, insa, vom vorbi despre o gustare pe care o vei intalni cu predilectie la popoarele sud-americane: nachos cu branza, pentru un plus de savoare. Pentru a-i prepara, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: - 100 gr de malai; - 50 de grame de faina de grau; - o lingura de ulei de masline; - sare dupa gust; - ulei pentru prajit; - 50 gr de smantana; - 50 gr de branza rasa. |
Modul de preparare este urmatorul:
Intr-un bol, amesteca malaiul cu faina de grau , adauga uleiul de masline si sare dupa gust. Toarna apa calduta si framanta bine, pentru a obtine un aluat omogen. Intinde pe cat posibil compozitia obtinuta, astfel incat sa poti taia bucatile de nachos in forma dorita (rotunda sau triunghiulara). Dupa aceea, prajeste-le in ulei incins, intorcandu-le de pe-o parte pe cealalta. Pune-le pe o farfurie, la racit. In acest timp, prepara sosul din smantana si branza, amestecand cele doua ingrediente. Savureaza nachos in aceasta combinatie savuroasa!
Pofta buna!
Nachos cu branza reprezinta o gustare rapida usor de preparat, care te poate scoate din incurcatura cand ai musafiri pe nepusa masa. Cu siguranta te vor lauda pentru talentul de care dai dovada in bucatarie!


