Ciorba de ardei umpluti

Timp de gătire:
45-60 minute
Porții:
4-6 porții
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Fierbere
Ciorba de ardei umpluti
Roxana Gheorghe
Vineri, 27.07.2018

Cuprins

Caracteristici

Ardeii umpluti cu carne sau orez ii poti prepara in doua moduri: fie ciorba de ardei umpluti, pentru felul intai, fie ardei umpluti cu sos, pentru felul al doilea. Astazi o sa inveti cum poti prepara ciorba de ardei umpluti. Delicioasa!

Cum prepari ciorba de ardei umpluti?

Ingrediente:

  • 6 ardei grasi verzi
  • 6 ardei grasi rosii
  • 500 g carne porc
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • Patrunjel
  • 1 ou
  • Bullion
  • Sare si piper

Metoda de preparare

  1. Dai carnea prin masina de tocat, adaugand ceapa taiata marunt, orezul spalat, oul, patrunjelul, sarea si piperul dupa gust, apoi amesteci bine. Indepartezi cotorul de la ardei, ii speli, ii lasi sa se scurga, apoi ii umpli cu compozitia de carne.
  2. Ciorba de ardei umpluti o servesti cu smantana. Foarte gustoasa!Intr-o oala pui morcovi si radacini de patrunjel, pe care i-ai spalat, curatat si taiat marunt. Adaugi 200 g apa si lasi sa se inabuse. Mai pui putina apa si lasi sa fiarba.
  3. Cand apa da in clocot, pui ardeii si ii lasi la fiert 20 - 25 minute. Adaugi bulion si sare dupa gust, lasi sa dea in clocot, apoi iei oala de pe foc. 

 Alte articole care te-ar putea interesa:

Ciorba de gaina - buna pentru intreaga familie

Iata cum se prepara o ciorba de afumatura

Incearca ciorba greceasca de pasare 

Vezi si
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 27.07.2018
Articolul urmator »
Cea mai rapidă rețetă de sos de smântână cu mărar
Cea mai rapidă rețetă de sos de smântână cu mărar
Raluca Margean | Duminică, 25.08.2024

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (40)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Duminică, 16.06.2024
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Sâmbătă, 24.08.2024

Ne găsești pe