Rulada cu branza de vaci, o reteta extrem de gustoasa!

Cuprins
Sper ca nu te-am plictisit cu propunerile mele de rulada dar pur si simplu sunt usor de facut, iar rezultatul merita. De data asta ai mai jos o rulada branza, un desert delicat, plin de savoarea cremoasei branza de vaci si atingerea fina a mierii. Rulada cu branza, pentru tine!
Rulada cu branza de vaci si miere
![]() |
Ingrediente:
2 oua
2 galbenusuri
4 linguri ulei
4 linguri zahar
2 linguri miere
1 praf de copt
2 linguri rom
faina cat cuprinde
200g branza de vaci
1 lingura de miere
Mod de preparare:
Bate bine ouale intregi cu galbenusurile si zaharul, intr-un castron, pana cand zaharul se topeste si se uniformizeaza. Adauga cate o lingura de ulei si incorporeaza. Picura si mierea, praful de copt, romul si faina pana obtii un aluat omogen, care nu se mai lipeste de maini.
![]() |
Intinde cu un sucitor o foaie dreptunghiulara. Da-o la cuptor pana devine aurie, iar apoi unge-o cu branza de vaci amestecata cu o lingura de miere. Ruleaza usor cu ajutorul unui stergar. Rulada cu branza se serveste taiata felii langa care atasezi un mic accesoriu culinar: fie o cupa de inghetata, fie fructe proaspete. Rulada branza e minunata, trebuie sa incerci si tu.
Alte retete care te-ar putea interesa: Chec cu lamaie - savoare citrica intr-un blat pufos |


